Nízky tlak a aj tep 2 týždne po sekcii. Vracia sa mi panika?
Ahojte, opäť sa idem vypísať zo svojich myšlienok....
Prosím zhodnoťte či mi zas začína šibať alebo nie.
Pred asi mesiacom cca som bola na kardio vyšetrenie...bola som v Tom čase tehotná, utz srdca v poriadku mala som aj holter všetko ok .
Od kedy som po pôrode je mi fajn až dnes , zmerala som si tep srdca a bol 53... Potom som si dala oximeter a ten mi ťažko zameral vôbec tep....stále sa tak držal na 53, bol aj vyšší potom samozrejme no vyľakalo ma to...v minulosti som si tiež už tak zamerala a iná MUDr. Mi povedala že.mam sklon k bradykardii ale nijak sa to neriešilo....tlak mám nízky celý deň 100/60 aj nižšši....
Ďalejsom.po sekcii 2- týždne. Dnes no teraz pred večerom som bola na wcko a od vtedy mám pocit na tlačenie ako keby som mala tlačiť dieťa...prosím nesmejte sa mi tak to opisujem lebo je to tak....mám hlavy v smútku dievčatá, bojím sa že sa vracia panika , úzkosti...bola som ok....tak krátko? Som zlý človek preto sa mi to deje ...nechcem žiť takto v strachu....je to únavné vždy sa báť....
Som zlý človek preto sa mi to deje - moc som tejto vete nepochopila ... nemáš problém s psychikou?
@vanda323 No este to moze byt aj poporodny hormonalny prepad. Ja som tie prve tyzdne po porode mala panicke stavy, do takych 4 tyzdnov to zmizlo. Ani som to nejako neriesila, cakala som, ze nieco take bude..V tehotenstve su velmi vysoke hladiny roznych hormonov a po porode to velmi prudko klesne. Telo sa musi adaptovat.
@marianarem Veď to že ja som veľmi uzkostliva osoba , človek. Joj je mi do plaču naozaj.
@vanda323 Ved si aj poplac 🙂 Ja som okrem panickych stavov po porode skoro kazdy den plakala. Svet mi pripadal hrozne cierny. Ale brala som to tak, ze to proste robia tie hormony a prejde to. A naozaj preslo. Po tych 4 tyzdnoch velke zlepsenie, ako som pisala. Drzim palce, nech sa aj tebe polepsi 🍀
Tusim si den dva dozadu spominala aj problemy s mocom, urcite by som konzultovala moc aj bolesti s gynekologickou, drzim palce a samozrejme psychiatra tiez, aspon sa ohlasit, ze sa ti to nezda
@marianarem Myslíš že mi plač pomôže?
Ach jaj keď ja už nechcem plakať , chcem byť normálna manželka, matka....a tešiť sa zo života ❤️
@vanda323 Si normalna manzelka, ktora prave porodila 🙂 Mne sa prve 3 mesiace po porode zdali ako 4. trimester tehotenstva 🙂 Naozaj sama sebou som sa citila az po 3m od porodu. A na izbe v porodnici sme obidve plakali, na chvilu to vzdy pomoze 🙂
Po predoslych porodoch si sa citila hned dobre?
@marianarem Nieee čosi, šak ja stále plačem, aj keď netreba 😄
Ďakujem ti za povzbudenie, verím že sa to dá do poriadku

@vanda323 kedy ideš na kontrolu k psychiatrovi?