Norethisteron a operácia
Dobrý deň,prosím vás má liek Norethisteron vplyv na priebeh operácie? alebo predoperačné vyšetrenia..totiž mám naplánovanú operáciu na máj a ako naschvál sa mi meškal menzes 2 týždne a tým pádom sa celý menzes posunul akurát na čas operácie...☹ od gynekológa mám poradený spomínaný liek Norethisteron len mám obavu,či to nejak neovplyvní priebeh operácie...
ďakujem za každú odpoveď🙂🙏
@malinovka333 tak prave som volala do nemocnice, kde ma budu operovat. Lekar mi povedal, ze si nemam nic hormonalne oddalovat, ze im menzes nevadi. Ze maju personal, ktory sa o pacientov stara. Skoro som odpadla a som cela zmatena😵
@0silvia0 no otrasne neviem si predstavit aby mi tam niekto s vlozkou narabal a lezat tam v krvi ale ok, a este nech ti tam daju chlapa nejakeho sanitara ako boli u nas, tak neviem, no necitila by som sa dobre,
@malinovka333 ty kokos toto som necakala. Som myslela ze mi povie ok, nasadte tabletky alebo posunieme vam termin. Toto som fakt necakala😬
@0silvia0 a co budes robit?

@0silvia0 a kedy ides na konzultaciu?alebo kedy si bola na predoperacne? lebo to treba spomenut a potom im to povedat , ja som im to povedala az ked som bola hospitalizovana ze to beriem, lebo ked to nestihnes si dat a pride ti menzes?ja som to potrebovala na 100% oddialit ako mne povedali zeby ma zoperovali aj keby dostanem ale ja si neviem predstavit este s tym narabat a v takychto horucavach a zas vela krat ked dostanes menzes napr necakane tak sa moze zas operacia odlozit