Obavy z liekov od psychiatra
Ahojte,som objefnana k psychiatricke o par dni.Zacinam mat obavy,ze mi da lieky a ze ich nebudem nrat a ze sa budem bat.Soc.fobia,pan.,uzkosti,tetania.Ako prekonat ten blby pocit.
Hmm prečo máš obavy že ich nebudeš brať? Že budeš zabúdať? Alebo ich nebudeš chcieť užiť? Alebo nebudeš môcť? Povedz to asi aj psychiatričke, neviem, či ti na to niečo poradí...
Skús si nájsť nejakú terapeutku, lieky ti síce môžu pomôcť ale neodstránia príčinu. S terapeutkou môžeš prísť na to čo je ten spúšťač
@mikadooo ze budem to oddalovat,ze budem sa bat zacat a vraviet si,ze mi to nepomoze a vedlajsie ucinky dalsie obavy a tak
Toto je typicke pre uzkosti...mat stale obavy zo vsetkeho.Ci brat lieky, nebrat, co ak... Zdover sa jej s tym.Musis jej verit inak to nema vyznam a lieky pomahaju nie je sa coho bat.Nie je normalne a zdraviu a psychike prospesne byt stale v strese a uzkostiach
@luccija hm,ved to.Stale mam v mysli,ze tie lieky bufu mat nezvrstne nezizduce ucinky a bojim sa,ako si potom bidem vycitat,ze som s nimi zacala.Budem musiet nsozzj zapojit rozum a vlastnu zodpovednost v rozhodovani.
Vidis to horsie ako je😗ved si najdi definiciu uzkostnych neg.mysílienok to je to, co robis este si nic nevyskusala s uz spochybnujes

No to sa dozvies o par dni u psychiatricky. Nemusi ti dat hned lieky. Ak je to dobra odbornicka, tak si ta najskor diagnostikuje a potom uvidi co s tebou dalej.