icon

Obavy z operácie nádoru na mozgu

brckava36
Dnes o 00:44

Ahojte. Čaká ma operácia nezhubneho nádoru na mozgu a veľmi sa bojím. Je tu niekto, kto má takú operáciu za sebou a vie ma ukľudniť?

maminaopora
Dnes o 01:39

@brckava36 Nemám skúsenosť, ale pracujem na neurochirurgii, ak chcete viem vám povedať nejaké informácie.

pr85
Dnes o 04:32

@brckava36 Tu už pomôže fakt len motlidba. Bohužiaľ máme skúsenosti v rodine s glioblastemom a ani operácia nepomohla.

anonym_cadd3d
Dnes o 04:43

Kamarátka bola operovaná pred rokom a pol - zhubný nádor na motgu. Je ok.

anonym_dbd8d9
Dnes o 04:46
@pr85

@brckava36 Tu už pomôže fakt len motlidba. Bohužiaľ máme skúsenosti v rodine s glioblastemom a ani operácia nepomohla.

@pr85 ved treba citat, ide o nezhubny nador. Naco strasite.

anonym_dbd8d9
Dnes o 04:47

@brckava36 kolega bol operovany, par rokov dozadu, vsetko ok. Odvtedy zije normalny zivot, narodili sa mu dve deti.

aurelia2000
Dnes o 05:22

Môj 73-rocny príbuzný teraz na jeseň, bez problemov, všetko sa podarilo, v nemocnici s nie dobrou povesťou, pár týždňov vyzeral ako troska, kým sa rozhýbal, ale už zase športuje. Aj ty budeš v poriadku. Držím ti palce, napíš nám sem po operácii, keď už zase budeš skákať cez kaluže ❤️

aurelia2000
Dnes o 05:24
@pr85

@pr85 pomodli sa sám za seba, žeby ti pán Boh trochu rozumu dal 🙏

lindusss2016
Dnes o 05:31

@brckava36 sestra mala operovany neurinom acusticu, ale nador bol velmi velky. Operacia bola uspesna, ale jej dopredu povedali, ze bude uz mat trvale nasledky pri tej velkosti.