Obrovský nafúknuty žalúdok a brucho
Ahojte . Som polroka po pôrode ale tento problém som mala aj predtým . Stravu nemám dokonalú ale určite sa neprejedam . Jem skôr menej teraz v lete viac ovocie ako normálnu stravu čo však robím zle je nepravidelnosti jedla a doprajem si vecer pohár proseca . Napriek tomu je to už extrém , chcela som sa vám odfotiť ale predstavte si babu v siedmom mesiaci , take brucho mám ja ale ešte aj žalúdok . Nejsom vychudnutá skôr určite pri sebe mám aj nadváhu . Ale nemám “faldy”, proste mám extrémne veľké brucho a hlavne teda ten žalúdok . Máte prosím pre mna nejaké tipy rady ? Tehotenstvo som mala rizikové v nemocnici viackrát krv mám vysetrenu 1000 krát a žiadny problém sa neukázal . Existuje niečo proti nafukovaniu ? Ďakujem už len za prečítanie .
@dadis ďakujem , myslím že to neni diastaza keďže som toto presne iste mala aj pred tehotenstvom , to brucho nebol až taký problém ako skôr ten žalúdok .
U mňa to boli múčne jedlá. Vážila som 63kg ale vyzerala ze mam min 70kg. Alebo ako tehotna
Daj si urobit testy na gastre. Na alergiu/intoleranciu na mlieko, lepok, potraviny ine. Taktiez testy na histaminovu intoleranciu. To je zaklad. Od toho sa to bude odvijat dalej.

Sarah Beth Yoga na YouTube