Obstreky do čeľustného kĺbu
Ahojte na buduci tyzden ma to caka.Bol niekto?Je to velmi bolestive?
Dievčatá môžem sa spýtať, kvôli čomu sa dávajú obstreky do ceelustneho kĺbu?Zaujima ma to preto,lebo ma uz týždeň pobolieva.Dakujem
Prosim vas tie co mate s tym tiez problemy mate aj opuch?Mam chronicku bolest 2 roky a opuch na pravej strane a asi sa mi robi opuch aj na lavej strane ,dobre mi lica neprasknu
@deti95060810 ahoj a pomohlo ti to?Jja som dostala jednu injekciu zaciatkom oktobra a od vcera ma m bolesti zase.Doteraz bol klud,beriem aj midokalm .
@katka2678 Začal ma bolieť a aj ucho. Najskôr ma poslala dr.na Orl,odtiaľ na neurologiu lebo si mysleli,že je to zápal trojklanného nervu,odtiaľ ma poslali k zubárke,tá mi spravila rtg a poslala ma na stomatochirurgiu a tam mi to zistili a samozrejme mi aj pukalo.
@gaaaa ahoj caka ma to..
ako si na tom? ako sa to dlhodobo riesi tiez mam vydrate klby...
@gaaaa ahoj caka ma to..
ako si na tom? ako sa to dlhodobo riesi tiez mam vydrate klby...
@katusskaa Ahoj.Nechcem to zakríknuť zatiaľ v pohode. Ja som to docela rýchlo mala poriešené. Keby som vedela v čom je problém tak nebehám zbytočne na orl,neurologiu ale hneď idem k zubárke a tá má hneď poslala na stomatochirurgiu.
@katusskaa Ahoj.Nechcem to zakríknuť zatiaľ v pohode. Ja som to docela rýchlo mala poriešené. Keby som vedela v čom je problém tak nebehám zbytočne na orl,neurologiu ale hneď idem k zubárke a tá má hneď poslala na stomatochirurgiu.
@gaaaa super.... ja idem v pondelok ale s hospitalizáciou.... neviem prečo, vraj aj infuzky, rehabka, obstreky.... kosice
@katusskaa Jáááj takto😊 A nepýtala si sa že či by si nemohla chodiť ambulantne?My sme viacerí s tým problémom tam boli až na jednu pani tú už nato museli operovať,lebo už nič nezaberalo mala veľké bolesti.
@gaaaa vraj to chcu mat pod kontrolou. budem mat nejake infuzie, opichy klbov, laaer a rehabilitaciu + nova dlaha. vsetko na Bacikovej. tiez by som radsej ambulantne
@gaaaa vraj to chcu mat pod kontrolou. budem mat nejake infuzie, opichy klbov, laaer a rehabilitaciu + nova dlaha. vsetko na Bacikovej. tiez by som radsej ambulantne
@katusskaa Tak dosť ti toho naordinovali.A inak prvý krát to počujem. Ja som len dva obstreky dostala a niečo mi o nejakej dlahe na noc spominal. Dúfam,že sa mi to nevráti lebo tá bolesť bola hrozná.
@katusskaa Rovno pichá ako keď ti idú xub trhsť len do tej sánky.Neboli t len troku nepríjemné to bolo a prvý krát sa mi chvíľu točila hlava to mi aj hneď povedali,že mám vonku sedieť cca 10-15min.
@gaaaa uz mam po... dostala som so kazdeho aj kys hyauloronovu aj kortikosteroid...prosim ake mate skusenosti? ako rychlo to zabera?
no praveze den vpichu a den po trocha este bolelo, den 3 a 4 uz lepsie a dnes den 5 nazad bolest :/// davaju mi aj laser na oba klby, zda sa mi ze vela nejako... dokopy uz12 sedeni som mala, tak neviem ci to este tymto pracuje ci co
no praveze den vpichu a den po trocha este bolelo, den 3 a 4 uz lepsie a dnes den 5 nazad bolest :/// davaju mi aj laser na oba klby, zda sa mi ze vela nejako... dokopy uz12 sedeni som mala, tak neviem ci to este tymto pracuje ci co
@katusskaa No pekne. A koľko ste boli v nemocnici?
pondelok az streda, v pondelok robili jeden klb a utorok druhy, nedala som si naraz. lieciva do toho isli dve

@lilka121 Bola som dva krát. Trošku to bolo nepríjemné,ale dalo sa to vydržať. Trvá to chvíľočku.