icon

Očkovanie Pfizerom a užívanie antidepresív

sikea
19. nov 2021

Dobrý deň máte niektorá skúsenosti s očkovaním a užívaním AD ?

bebemonika
19. nov 2021

@sikea áno. Užívam AD a som očkovana Pfizerom 😊

sikea
autor
19. nov 2021

@bebemonika ahoj a ako ti bolo po očkovaní ?lebo ja som po troch dňoch dostala dosť silný atak a teraz sa bojím

bebemonika
19. nov 2021

@sikea po psychickej stránke som bola v pohode.

kormino
19. nov 2021

Ahoj,beriem antidepresíva roky,mala som covid so stredne ťažkým priebehom .Som aj očkovaná pfizerom dva krát.Neziaduce účinky po oboch dávkach jeden deň únava ,zimnica.Druhy deň už dobre.,Určite lepšie ako covid😍

petkasaurus
19. nov 2021

Ja AD a phizer, žiadne neziaduce ucinky co sa tyka psychiky neboli.. Len ma chvíľu pichalo pri srdci po druhej davke, unava, triska..

sikea
autor
19. nov 2021

@bebemonika ja si stále namyslam že sa mi niečo stane …..v utorok ma očkovali a dnes ráno mi ostalo zle studený pot ma začal oblievať som myslela že to je môj koniec ešte ma aj prehnalo …a to mi už bolo dobre

sikea
autor
19. nov 2021

@kormino ahoj ja som si hneď po očkovaní dala paralen a aj na noc a bolo mi celkom v pohode a dnes ráno na chytil atak som sa zľakla ….lebo mne už bolo psychicky dobre

sikea
autor
19. nov 2021

@petkasaurus ahoj ja som take nemala len dnes som dostala atak som sa zľakla že snáď po tom očkovaní neumriem

luccija
19. nov 2021

@sikea skôr sa bojís ako bude ponockovani a tak si dostala uzkost

petkasaurus
19. nov 2021

@sikea nemas preco dostat atak

sikea
autor
19. nov 2021

@luccija môže byt že som dostala úzkosť

sikea
autor
19. nov 2021

@sikea ale ja som ten atak dostala

sssss123
Autor odpoveď zmazal
iveta7677
19. nov 2021

@sikea dostali ste atak napriek tomu, ze uzivate AD?

sikea
autor
20. nov 2021

@iveta7677 áno aj napriek tomu že užívam AD

sikea
autor
20. nov 2021

@sssss123 lenže ja som čítala veľa čo sa stalo zlého po ockovani aj som o tom počula tak som si vsugerovala strach

sssss123
20. nov 2021

@sikea tak nečítaj, hlavne nie témy o očkovaní tu na koníkovi, keby si všetko čo čítam pripúšťam, tak asi nevyleziem ani z postele, len preto aby sa mi nič nestalo

sikea
autor
21. nov 2021

@sssss123 už nečítam a na konikovi to už vôbec

sikea
autor
27. nov 2021

Babenky mne je stále mizerne zase mávam uzkosti strach ….už som sa tak dobre citievala a po ockovani ako keby sa mi tie stavy vrátili