icon

Očkovanie proti Covid - čip

3. dec 2021

Ahojte . Tuto tému zakladám aby sme sa pobavili , určite nechcem vyvolať nejaké hádky 😆 . Hovorím kamoške že už sa teda idem dať zaočkovať ( doteraz som sa nedala z určitých dôvodov ale o tom nechcem teraz ) a teda pýtam sa jej že či už aj ona ide. A mi hovorí že nie lebo nám daju čip 😆 ja že ale prosím ta snáď tomu neveríš . A ona na to zě áno že mi aj ukaze nejaké video a že proste siedma dávka bude čip a že kto sa nedá zaočkovať tak vláda alebo neviem ani kto vlastne 😅 bude mat právo vojsť do tvojho domu a zobrať ti čokoľvek z tvojho majetku . Ona si nerobila srandu ale myslela to úplne vážne proste 🥲 na najbližšej návšteve i mna mi chce ukázať to údajne video . Ja som si o vakcíne tiež myslela kadečo ale odtiaľ potiaľ . To naozaj niekto ešte tomu verí že nás idu cipovat ? 😆😆 nechcem totou témou niekoho pobúriť , je to čisto len na zasmiatie .. alebo skôr na zaplakanie ? .. ah …

Strana
z3
qetka
4. dec 2021

@lubik87 vies mi prosim poslat nejaky clanok o takychto nano cipoch ako pises?

lubik87
4. dec 2021

@qetka daj si do Google a hľadaj v angličtine ..keď budem mať viac času pohladam aj ja ...🙂 Máš to aj na yt ..brat robí vo výskume aj keď nie celkom tohto ale rád robí aj o tomto prednášky 😁

lubik87
5. dec 2021

@qetka určite si už našla obrovské množstvo článkov pridávam síce nie čip ale kamera aby si bola.v obraze že ta technológia je naozaj niekde inde ako si si doteraz myslela 🙂 https://fontech.startitup.sk/neskutocne-vysledk...

qetka
5. dec 2021

@lubik87 no akoze podla mna ani nie. Lebo cip, ktory sa strati vo vakcine - cize je viditelny max pod mikroskopom, ktory bude mat zdroj energie na fungovanie z tela, zaroven bude mat v sebe gps a este aj ulozisko dat a bude sa pripajat na satelit, tak od toho mame este par rokov.
V 2009 vyvinuli vedci na univerzite v USA material, z koreho realne dokaze na chip s velkostou nechtu na prste ulozit az 1TB dat.
V 2021 v USA vyvinuli 0,1mm3 nanochip, ktory bude napajany pomocou ultrazvukovych vln. Udaje sa zbieraju aj citaju pomocou ultrazvukoveho pristroja.
Takze zaciatky roku 2000 to nebudu. Take technicke riesenie zatial oficialne nie je.

scorpionflower1
5. dec 2021

@vanda323 kludne ver v Boha aj nadalej....ale pamätaj na to, ze, ked sa budes modlit, aby Boh pohol horou, tak sa rano zobudis vedla lopaty. Rozhodovanie, ci sa das alebo nedas ockovat nema byt emocionalne a nema nic s vierou v Boha, Boh chce, aby si pouzivala rozum.

lubik87
5. dec 2021

@qetka jeminkote 🤦😃ale veď nikto nehovorí o čipoch do vakcíny 😁🙏 ja hovorím že to čo píšeš ty su začiatky roku 2000 vtedy boli také technológie dnes je to už na inej úrovni ale to si v novom čase neprečítas 🤗

giulliette24
5. dec 2021

takze pri testovani mi nec nedali az teraz pri ockovani hej?
mne sa najviac paci, ze sa niektori nedali ani testovat ani teraz ockovat lebo cip nechcu, ale mobil aj na wc aj na do postele a nonstop online su, takym netreba cip do hlavy, nosia ho dobrovolne aj ho pravidelne dobijaju,
...mier

giulliette24
5. dec 2021

@mariejenk 666 maju susedia cislo domu

qetka
5. dec 2021

@lubik87 Tak este raz:
Ja pisem, ze by som sa rada opytala niekoho, kto riesi cipy vo vakcine, ako to ma realne fungovat.
Cipy, ktore nemaju napajanie funguju tak, ze su na nich ulozene data a citaju a upravuju sa pomocou citacky, ktora ich v podstate na tu chvilu pouzivania napaja. Ano, to je technologia starsia, ktora sa stale pouziva, vylepsuje a zmensuje, ale vo vakcine by nedavala zmysel. Pouziva sa napriklad na bankomatovych kartach, na vstupnych kartach, zvieratach,vstupov do domov a podobne.
To, co by vo vakcine davalo zmysel - a teda napajanie z ludskeho tela, zbieranie dat z tela, zaznamenavanie polohy, pripojenie na satelit vo velkosti, ktora sa da schovat do vakciny, ktoru by si nikto nevsimol oficialne neexistuje.
Ze existuju aj ine technologie ako napriklad RFID mi nemusis hovorit.

Ty si pisala, ze:
“nano čip o veľkostí do 1 MM obsahuje veskere údaje má pripojenie na internet zo satelitu takže aj gps súradnice ,vojde sa naňho 1tb dát ..napájanie má z tela “
a teda tuto informaciu by som si rada precitala v nejakom vedeckom clanku, pretoze nie, toto co pises neexistuje.

Ja by som rada od ludi, ktori tvrdia, ze nas ocipuju cez vakcinu pocula, ako ten cip vo vakcine bude fungovat, preroze tuto odpoved nikto nema.
Urcitene nehladam taketo info v novom case, ten necitam,

lubik87
5. dec 2021

@qetka jaaaaaaj ale tak ty chces odpoveď na otázku čo si nejaký trulo vymyslel... ja som si myslela že sa zaujimas o reálne veci nie fikciu...tak s týmto ti teda nepomôžem 😁

vanda323
5. dec 2021

@scorpionflower1 Ale ja som to tak nemyslela.
Rozhodnutie môžeš ale nechať na mňa

Strana
z3