Od čoho môžu byť tieto štípance lýtku a na lakti?
Nechcem strasit ale toto vyzera na plostice aj ja som take mala oni robia tak tri stipance vedla seba a rozne po telw na viacerych miestach
tiež by som povedala asi, že ploštice lebo oni majú vo zvyku štípať takto na viac miest blízko veďľa seba a tie štípance môžu svrbieť aj dva týždne kým sa začnú hojiť
Ak sú to plostice, zistíš to tak, že chod normálne spať ale daj si budík povedzme na 10...ked sa zotmie riadne. A potom rýchle všade rozsviet a prehľadaj hlavne posteľ a škáry okolo postele...oni budu vylezene. My sme ich raz mali na intraku a presne takto som ich všetky pochytala -pozabijala.
Ale osobne si myslím že to budú komáre. Sú teraz premnozene je ich neuveritelne veľa všade. A tiež štipu aj vedľa seba.
Pred spaním do izby na hodinku Raid...viem ze to nie je bohvieako eko...ale keby nemám Raid tak už mesiac nespím.
@ckatka ďakujem 😉....ale nie som si istá, či to sú tie ploštice, lebo ony zvyknú byť skôr v špinavom prostredí....a napríklad z dnešnej noci nič nemám...tak možno predsa ten komár
Ploštice nie su v spinavom prostredi. Plostice si mozte priniest aj z hotela alebo autobusu.