icon

Odložený moč

26. feb 2023

Baby mám na vás otázku. Chcem si zajtra urobiť tehotenský test lenže mi ho treba kúpiť. Test kupim približne o pol 8 lenže na záchod idem ráno skôr a tým pádom sa aj napijem keďže o 7 užívam lieky. Chcem sa vás opýtať, keď odložím ranný moč do uzavretej nádobky tak môžem otestovať aj neskôr? Čakať do utorka nevydržím 😅

januska12323
26. feb 2023

Ráno je koncentrácia najvyššia ale testovať môžeš celý deň. Neodkladala by som kvôli tomu moč 😳

pribinak
26. feb 2023

Môžeš testovať aj o 9.00 hod. To nemusí byt že úplne prvé cikanie. Hormóny fungujú cely deň, len ráno je silnejšia koncentrácia

autor
26. feb 2023

@januska12323 takže asi radšej počkať do rána? Som ešte pred ms ale kvôli liekom mám testovať.

autor
26. feb 2023

@pribinak vďaka, ja mám doma test ale inej značky než som testovala včera a nechcem veľmi meniť testy keďže mi iný ešte nemusí nič ukázať aj keď citlivosťou sú rovnaké

1mina
26. feb 2023

Tak ja by som mozno kupila nejaky obyc test napr ja som vzdy mala pepino, su lacne a byvaju aj dva v baleni a vzdy mi ukazali dobre. A ten pouzila ked tak cez den a ten drahsi ak chcete tak na rano. Ale ked je uz silna koncentracia hcg tak ukaze hocikedy test silno, akurat v zaciatkoch sa robi skor rano pretoze rano je moc najkoncetrovanejsi kedze v noci nepijeme a nebehame na wc

autor
26. feb 2023

Ďakujem žienky 🙂 asi predsa len počkám do utorka. Idem ešte dnes do lekarne ak by mali ten test tak ho kúpim ak nie tak ho kúpim až zajtra.