Môžem použiť ranný moč na tehotenský test na obed?

miriamapeter
15. mar 2011

Ráno som si robila test, ale keďže som ho používala 1x tak sa mi to nejak nepodarilo. Odložila som si ranný moč do sklennej uzatvorenej nádoby. na obed si pôjdem kúpiť ďalší test, môžem použiť ten odložený moč z rána (mám ho v miestnosti pri izbovej teplote nie v ladničke) alebo mám použiť obedňajší?
Ďakujem veľmi pekne za odpovede 🙂

lejlla
15. mar 2011

ja by som ten moc uz nepouzivala 😒 ,skor by som sa spytala v lekarni na test ktory sa moze robit hocikedy pocas dna.

henulienka
15. mar 2011

Podľa mňa ten odložený kľudne vylej, dnešné testy sú veľmi presné dokonca aj pri večerňajšom moči, nieto ešte obedňajšom.
A držím palce, nech uvidíš toľko čiaročiek, koľko si želáš 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maslenka47
15. mar 2011

Mne napriklad test z vecerneho vysiel falosne negativny, aj ked som si explicitne vypytala v lekarni najcitlivejsi, aky maju. Ak chces mat istotu, proste pockaj do rana.

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
radlinka
15. mar 2011

Podla mna v pohode... Ranny je najlepsi, treba uchovat pri izbovej teplote, nemusis ani odkladat do ziadnej chladnicky. 😉 BTW. treba kupit aj kvalitnejsi test pokial sa netestujes kazdy den. 😉

ollski
15. mar 2011

s hormonami by sa stat nemalo nic....bakterie sa isto rozmnozia 😉 ja by som robila radsej z cerstveho aj ked obednajsieho mocu, ak chces silou mocou testovat dnes (ranny sa pouziva preto, lebo je koncentrovanejsi), teda kludne hockedy pocas dna, no nie po vypiti litra vody a hned na WC...alebo pockaj do rana, vela stastia 😵 tiez som robila oba razy testy okolo obeda a vysledok bol spavny...

maribell
11. dec 2013

!!! AHOJTE MAM OTAZKU 🙂 .. otvaram znovu staru temu lebo nechcem zakladat zbytocne novu ..chcem sa opytat na moc ktorym sa testuje ... ja ked idem rano cikat tak samozrejme cikam vela tak ako kazda z nas po celej noci .. a samozrejme ze nemam po ruke pol litrovu nadobu na odber vzorky 😀 ... tak chcem sa spytat ktory moc testovat .. ci ten prvy..stredny..alebo az ten posledny.. ja som si vzdy myslela ze to je jedno ale ked som bola tehotna a mala som doniest vzorku ku gyn. tak sestricka mi povedala ze mam trochu odcikat a potom ten stredny moc zachytit ..neni to jedno?. ..alebo mam odychtavat iba ten stredny a tam je najviac hormonov? .. alebo ako to je 😀 dakujem za nazory

miku1
11. dec 2013

🙂 Ja som "použila" ten stredný 🙂 Väčšinou ak lekár káže doniesť moč, tak chce stredný, tak skús ten 🙂

matuskova003
12. dec 2013

@maribell ja neviem, ja ked som bola tehotna a spravila si test hocikedy cez den bol stale pozitivny . to je asi platné len pre tie , ktore testuju ešte pred ms . lebo mne meškala 4 dni a ukazal mi poobede o 3 tej slabučku paličku.
tak , zavisí to od toho kolko ti meška. samozrejme pre tvoj pokoj odober si hned prvy ranny moč hned prvy prud moču ( to už je fakt jedno 😀 či prvy či streedny ci predposledny 😀 )

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre