Odporučte chirurga na výber nádoru prsníka
Dobrý deň,
vedel by mi prosím niekto odporúčiť chirurga na vybratie nádoru z prsníka? Ideálne Nitra ale keďže to chcem mať pekne spravené, rada pôjdem samozrejme aj ďalej za šikovným. Mne v Orbise dali taký papier, kde sú mená nejakých chirurgov a to Mudr. Jozef Miškeje, Mudr. Marián Bakoš a Mudr. Marková v B Bystrici. Nejaké skúsenosti aj s nimi? Čítala som nejaké forúm, kde spomínali pána doktora Miškeje, že veľmi populárny a ľudia sú s ním spokojní.
Veľmi ďakujem za každé odporúčanie a skúsenosť!
ja sa vám vopred ospravedlňujem, nechcem tu byť múdra a písať nevyžiadané rady, ale ja by som si dala odstrániť celý prsník a nie že "ale keďže to chcem mať pekne spravené" . bolo by dobré vybrať všetko, aj žľazy , lebo sa to potom môže vrátiť. naposledy pred rokom moja kolegyňa, mladá , úžasná , 40 ročná , dve maličké deti doma. tiež si nádor dala vybrať a o rok sa jej to vrátilo a už nebolo pomoci ... 😢 pracujem v zdravotníctve a hneď sa kolegyne medzi sebou rozprávali že sa to všetko má vybrať ....
poisťovňa v tomto prípade nové implantáty vraj preplatí (neviem čo je na tom pravdy) , tak by som určite neriskovala . ale hlavne ti želám veľa zdravia a uži si život v zdraví a šťastí ❤❤❤
ja sa vám vopred ospravedlňujem, nechcem tu byť múdra a písať nevyžiadané rady, ale ja by som si dala odstrániť celý prsník a nie že "ale keďže to chcem mať pekne spravené" . bolo by dobré vybrať všetko, aj žľazy , lebo sa to potom môže vrátiť. naposledy pred rokom moja kolegyňa, mladá , úžasná , 40 ročná , dve maličké deti doma. tiež si nádor dala vybrať a o rok sa jej to vrátilo a už nebolo pomoci ... 😢 pracujem v zdravotníctve a hneď sa kolegyne medzi sebou rozprávali že sa to všetko má vybrať ....
poisťovňa v tomto prípade nové implantáty vraj preplatí (neviem čo je na tom pravdy) , tak by som určite neriskovala . ale hlavne ti želám veľa zdravia a uži si život v zdraví a šťastí ❤❤❤
@puertorico tak autorka predsa nerozhoduje, čo jej pri operácii vezmú, akože vyberte len nádor a viac nie, alebo zoberte celý prsník. Doktor sa rozhodne. Ona asi celkovo chce kvalitné urobenú operáciu.
@puertorico tak autorka predsa nerozhoduje, čo jej pri operácii vezmú, akože vyberte len nádor a viac nie, alebo zoberte celý prsník. Doktor sa rozhodne. Ona asi celkovo chce kvalitné urobenú operáciu.
@anonym_174940 to nie je pravda. lekar hovori o tom, co sa minimalne musi vziat... o tom , co sa vo finale moze zobrat rozhoduje aj pacientka... samozrejme po x rozhovoroch o potrebnosti atd...
@anonym_174940 zrejme s tym skusenost nemas ked toto pises. Predstav si aj autorka alebo zena sa moze rozhodnut ze chce cely pesnik dat prec.
Urcite odporucam BB nie nitru.

@koolenim svokre operoval Miskeje...spokojná.