icon

Odporučte chirurga proktológa v Bratislave alebo Trnave

bera123
28. máj 2026

Ahojte prosim Vas viete odporucit chirurga proktolga ktory riesi akutne stavy ze pridem pockam a hned spravi co bude treba? Bratislava pripadne Trnava okolie. Dakujem

patrike
28. máj 2026

Taky nie je. Na pockanie len nasadit gumicku na maly hemoroid, nic ine. Casto je nutna velka operacia s anestezou. Tiez lekar nebude riskovat, ze krvacas kvoli rakovine creva a najprv ta posle na kolonoskopiu.
Nech sa paci za obvodakom po vymenny listok a potom sa objednaj na proktologiu, podla nalezu rozhodnu o liecbe.

bera123
autor
28. máj 2026
@patrike

Taky nie je. Na pockanie len nasadit gumicku na maly hemoroid, nic ine. Casto je nutna velka operacia s anestezou. Tiez lekar nebude riskovat, ze krvacas kvoli rakovine creva a najprv ta posle na kolonoskopiu.
Nech sa paci za obvodakom po vymenny listok a potom sa objednaj na proktologiu, podla nalezu rozhodnu o liecbe.

@patrike dakujem pekne za usmernenie🙏🏻

bg92
28. máj 2026

tak to nefunguje , dobre ti pise @patrike vyssie.
ak mas vymenny listok odporucam vsetkymi 10timi mudr sevcika v ruzinovskej poliklinike, vies sa aj objednat. ale teda na provm vysetreni nic "nevybavuje", pozrie, zhodnoti stav a navrhne liecbu/pripadne operacne zakroky (na vela z nich sa treba pripravit klystirmi a pod, pripadne sa robia v aneszete, niektore v celkovej)

anonym_63b7fd
28. máj 2026

samozrejme, ze taky je. mala som dost akutny problem 3 roky dozadu, isla som do Proctocare v Ba a lekar ma vysetril a hned robil zakrok a velmi pomohol. ale je to sukromne centrum, v statnych neviem ako to funguje. a riesil aj histologiu samozrejme.

bera123
autor
28. máj 2026
@anonym_63b7fd

samozrejme, ze taky je. mala som dost akutny problem 3 roky dozadu, isla som do Proctocare v Ba a lekar ma vysetril a hned robil zakrok a velmi pomohol. ale je to sukromne centrum, v statnych neviem ako to funguje. a riesil aj histologiu samozrejme.

@anonym_63b7fd prave som sa tam objednala. Mozem sa spytat kolko si platila cca?

anonym_63b7fd
28. máj 2026
@bera123

@anonym_63b7fd prave som sa tam objednala. Mozem sa spytat kolko si platila cca?

@bera123 to bolo pred 3 rokmi a zavisi to od zakroku