Odporučte chirurga proktológa v Bratislave alebo Trnave
Ahojte prosim Vas viete odporucit chirurga proktolga ktory riesi akutne stavy ze pridem pockam a hned spravi co bude treba? Bratislava pripadne Trnava okolie. Dakujem
Taky nie je. Na pockanie len nasadit gumicku na maly hemoroid, nic ine. Casto je nutna velka operacia s anestezou. Tiez lekar nebude riskovat, ze krvacas kvoli rakovine creva a najprv ta posle na kolonoskopiu.
Nech sa paci za obvodakom po vymenny listok a potom sa objednaj na proktologiu, podla nalezu rozhodnu o liecbe.
@patrike dakujem pekne za usmernenie🙏🏻
tak to nefunguje , dobre ti pise @patrike vyssie.
ak mas vymenny listok odporucam vsetkymi 10timi mudr sevcika v ruzinovskej poliklinike, vies sa aj objednat. ale teda na provm vysetreni nic "nevybavuje", pozrie, zhodnoti stav a navrhne liecbu/pripadne operacne zakroky (na vela z nich sa treba pripravit klystirmi a pod, pripadne sa robia v aneszete, niektore v celkovej)
samozrejme, ze taky je. mala som dost akutny problem 3 roky dozadu, isla som do Proctocare v Ba a lekar ma vysetril a hned robil zakrok a velmi pomohol. ale je to sukromne centrum, v statnych neviem ako to funguje. a riesil aj histologiu samozrejme.
samozrejme, ze taky je. mala som dost akutny problem 3 roky dozadu, isla som do Proctocare v Ba a lekar ma vysetril a hned robil zakrok a velmi pomohol. ale je to sukromne centrum, v statnych neviem ako to funguje. a riesil aj histologiu samozrejme.
@anonym_63b7fd prave som sa tam objednala. Mozem sa spytat kolko si platila cca?
@anonym_63b7fd prave som sa tam objednala. Mozem sa spytat kolko si platila cca?
@bera123 to bolo pred 3 rokmi a zavisi to od zakroku

Taky nie je. Na pockanie len nasadit gumicku na maly hemoroid, nic ine. Casto je nutna velka operacia s anestezou. Tiez lekar nebude riskovat, ze krvacas kvoli rakovine creva a najprv ta posle na kolonoskopiu.
Nech sa paci za obvodakom po vymenny listok a potom sa objednaj na proktologiu, podla nalezu rozhodnu o liecbe.