Odporučte súkromnú kliniku na vybratie nosnej mandle
Prosim viete mi odporucit sukromnu kliniku a lekara, ktory sa specializuje na vybratie nosnej mandle? Vopred dakujem za odpovede.
@melindaaaa v BA jednodňová chirurgia na Kramároch
@anonym_2c101f a mate aj realnu skusenost? Dakujem
S dcerou sme boli v marci v Piestanoch, Medicentrum. Platili sme 200€ za narkozu. Maximalna spokojnost, vsetci mali super pristup. Dcera nemala ziadne komplikacie.
Ak my sme boli v Piešťanoch, s 3 má deťmi. A prístup bol super. So 4 tým sme boli v BB a tiež bol super prístup. V Piešťanoch som išla s deťmi až na sálu, kde im dali "balónik" do ktorého museli fúkať. A keď zaspali, som odišla. V BB po operačnu sálu. Deti si nič nepamätajú, žiadna trauma. Pichali ich až keď boli spali, takže to bolo super
@anonym_2c101f a mate aj realnu skusenost? Dakujem
@melindaaaa áno. Pekný prístup k deťom, žiadne sup sup a poďme, operácia a anesteza úplne bez problémov, kontrola tiež. Chodia tam väčšinou rodičia ktorí už nedokážu čakať na termin v statnej nemocnici
Bezrucova v Bratislave, odporucam viac ako jednodnova chirurgia na kramaroch. Mame skusenosti s oboma, a jednoznacne Bezrucova, pristupom, priestormi, naslednou kontrolou.

@melindaaaa v BA jednodňová chirurgia na Kramároch