icon

Odporučte súkromnú kliniku na vybratie nosnej mandle

melindaaaa
3. jún 2026

Prosim viete mi odporucit sukromnu kliniku a lekara, ktory sa specializuje na vybratie nosnej mandle? Vopred dakujem za odpovede.

anonym_2c101f
3. jún 2026

@melindaaaa v BA jednodňová chirurgia na Kramároch

melindaaaa
autor
3. jún 2026
@anonym_2c101f

@melindaaaa v BA jednodňová chirurgia na Kramároch

@anonym_2c101f a mate aj realnu skusenost? Dakujem

janulka54
4. jún 2026

S dcerou sme boli v marci v Piestanoch, Medicentrum. Platili sme 200€ za narkozu. Maximalna spokojnost, vsetci mali super pristup. Dcera nemala ziadne komplikacie.

anonym_d3df8e
4. jún 2026

Ak my sme boli v Piešťanoch, s 3 má deťmi. A prístup bol super. So 4 tým sme boli v BB a tiež bol super prístup. V Piešťanoch som išla s deťmi až na sálu, kde im dali "balónik" do ktorého museli fúkať. A keď zaspali, som odišla. V BB po operačnu sálu. Deti si nič nepamätajú, žiadna trauma. Pichali ich až keď boli spali, takže to bolo super

anonym_2c101f
4. jún 2026
@melindaaaa

@anonym_2c101f a mate aj realnu skusenost? Dakujem

@melindaaaa áno. Pekný prístup k deťom, žiadne sup sup a poďme, operácia a anesteza úplne bez problémov, kontrola tiež. Chodia tam väčšinou rodičia ktorí už nedokážu čakať na termin v statnej nemocnici

kimoki
4. jún 2026

Bezrucova v Bratislave, odporucam viac ako jednodnova chirurgia na kramaroch. Mame skusenosti s oboma, a jednoznacne Bezrucova, pristupom, priestormi, naslednou kontrolou.

mimaapeto
4. jún 2026

Medicentrum Zvolen... bola som pri dcérke až kým nezaspala, pri mne fúkala ten balónik... potom mi ju spiacu priniesli na izbu, dr skonzultovala že aký mala dcérka stav... vyspala sa tam a poobede sme išli domov... krčné sme boli v BB detská fakutlná nemocnica ale 3 dni lebo mala indikáciu na horší priebeh, a napokon som aj bola veľmi rada že si nás tam toľko dní aj podržali a starali sa o ňu... mala som veľký strach z toho krvácania po vybratí krčných mandlí... museli celé von nestačilo orezanie... minulý rok jej to robili...

cyberk
4. jún 2026

Bezrucova v BA.. tiez odporucam