icon

Odporučte účinné voľnopredajné lieky proti nadúvaniu

29. apr 2026

Chcela by som poprosiť o nejaké odporúčanie, zo stresu ma strašne nadúva a vždy keď som na nejakej akcii, konferencii alebo aj v práci, tak mám fakt problém. Vedeli by ste mi niečo odporučiť?

anonym_8e55ec
29. apr 2026

@anonym_autor nosit si vo flaske matovy caj

autor
29. apr 2026
@anonym_8e55ec

@anonym_autor nosit si vo flaske matovy caj

@anonym_8e55ec lieky, nemozem si na akcie a konferencie nosit konvičku s matovym cajom

martina21
29. apr 2026

ja som to mala tiez so stresom aspon si myslim, pretoze cely den mi nic nebolo az ked som isla von..Uz som mala v hlave ze ma bude zduvat..hlavne pri muzoch na rande a podobne take naduvanie ze az sialene krce a bolesti a doma som to potom dve hodiny “vypustala” Vsimla som si ze akonahle to zacalo a ja som samozrejme zacala zadrziavat plyny tak to bolo neunosne..bolesti a neuveritelne zvuky z brucha..espumisan,lieky a caje na naduvanie mi to zhorsovali lebo oni ten plyn len uvolnia a chce to ist von.. Mne pomohlo proste to nezadrziavat a psychicky na to prestat mysliet a hlavne moj konkretny partner ktoremu to nevadi.. som uvolnena v pohode a paradoxne ma naduva ovela ovela menej. No v praci mam hluk takze to nepocut a mam stastie ze vacsinou to je bez zapachu..ale aj tak sa snazim ist mimo alebo na wc len proste nezadrziavat

autor
29. apr 2026
@martina21

ja som to mala tiez so stresom aspon si myslim, pretoze cely den mi nic nebolo az ked som isla von..Uz som mala v hlave ze ma bude zduvat..hlavne pri muzoch na rande a podobne take naduvanie ze az sialene krce a bolesti a doma som to potom dve hodiny “vypustala” Vsimla som si ze akonahle to zacalo a ja som samozrejme zacala zadrziavat plyny tak to bolo neunosne..bolesti a neuveritelne zvuky z brucha..espumisan,lieky a caje na naduvanie mi to zhorsovali lebo oni ten plyn len uvolnia a chce to ist von.. Mne pomohlo proste to nezadrziavat a psychicky na to prestat mysliet a hlavne moj konkretny partner ktoremu to nevadi.. som uvolnena v pohode a paradoxne ma naduva ovela ovela menej. No v praci mam hluk takze to nepocut a mam stastie ze vacsinou to je bez zapachu..ale aj tak sa snazim ist mimo alebo na wc len proste nezadrziavat

@martina21 ja prave toto nedokazem. A uz vobec nie pred partnerom, vzdy ked idem na wc tak cakam kym vsetci odidu lebo mam pocit ze vzdy tak niekto je. Takze hladam alternativy

martina21
29. apr 2026
@anonym_autor

@martina21 ja prave toto nedokazem. A uz vobec nie pred partnerom, vzdy ked idem na wc tak cakam kym vsetci odidu lebo mam pocit ze vzdy tak niekto je. Takze hladam alternativy

@anonym_autor rozumiem predtym som to tiez nedokazala pri ziadom.. ale stymto je to v pohode prdkame obaja smejeme sa na tom a hlavne vekom som si povedala ze ja uz take stavy znasat nemienim a keby to muzovi vadilo nech sa da vypchat.. lebo tie bolesti zo zadrziavania boli strasne ..a s tymto psychickym nastavenim prislo to ze sa mi to upravilo radikalne samo ziadna dieta ziadne lieky a to som guglila skusala kadeco- probiotika, enzymy na travenie, caje, espumisan

janickadr
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Degasin...

anonym_abf355
29. apr 2026

degasin

anonym_ccd4da
30. apr 2026

@anonym_autor Vyskúšala si už niečo, čo obsahuje simethicon?
Tak skús Simethikon forte, alebo o niečo slabší je Espumisan.
Prípadne vyskúšaj Meteo od Generica - ten účinkuje na základe enzýmov.

gabrielkamajeckka
30. apr 2026

Histamínové probiotiká. Na brainmarket majú napríklad a volajú sa histamine biotics. Užívať denne...