Odporučte účinné voľnopredajné lieky proti nadúvaniu
Chcela by som poprosiť o nejaké odporúčanie, zo stresu ma strašne nadúva a vždy keď som na nejakej akcii, konferencii alebo aj v práci, tak mám fakt problém. Vedeli by ste mi niečo odporučiť?
@anonym_autor nosit si vo flaske matovy caj
@anonym_8e55ec lieky, nemozem si na akcie a konferencie nosit konvičku s matovym cajom
ja som to mala tiez so stresom aspon si myslim, pretoze cely den mi nic nebolo az ked som isla von..Uz som mala v hlave ze ma bude zduvat..hlavne pri muzoch na rande a podobne take naduvanie ze az sialene krce a bolesti a doma som to potom dve hodiny “vypustala” Vsimla som si ze akonahle to zacalo a ja som samozrejme zacala zadrziavat plyny tak to bolo neunosne..bolesti a neuveritelne zvuky z brucha..espumisan,lieky a caje na naduvanie mi to zhorsovali lebo oni ten plyn len uvolnia a chce to ist von.. Mne pomohlo proste to nezadrziavat a psychicky na to prestat mysliet a hlavne moj konkretny partner ktoremu to nevadi.. som uvolnena v pohode a paradoxne ma naduva ovela ovela menej. No v praci mam hluk takze to nepocut a mam stastie ze vacsinou to je bez zapachu..ale aj tak sa snazim ist mimo alebo na wc len proste nezadrziavat
ja som to mala tiez so stresom aspon si myslim, pretoze cely den mi nic nebolo az ked som isla von..Uz som mala v hlave ze ma bude zduvat..hlavne pri muzoch na rande a podobne take naduvanie ze az sialene krce a bolesti a doma som to potom dve hodiny “vypustala” Vsimla som si ze akonahle to zacalo a ja som samozrejme zacala zadrziavat plyny tak to bolo neunosne..bolesti a neuveritelne zvuky z brucha..espumisan,lieky a caje na naduvanie mi to zhorsovali lebo oni ten plyn len uvolnia a chce to ist von.. Mne pomohlo proste to nezadrziavat a psychicky na to prestat mysliet a hlavne moj konkretny partner ktoremu to nevadi.. som uvolnena v pohode a paradoxne ma naduva ovela ovela menej. No v praci mam hluk takze to nepocut a mam stastie ze vacsinou to je bez zapachu..ale aj tak sa snazim ist mimo alebo na wc len proste nezadrziavat
@martina21 ja prave toto nedokazem. A uz vobec nie pred partnerom, vzdy ked idem na wc tak cakam kym vsetci odidu lebo mam pocit ze vzdy tak niekto je. Takze hladam alternativy
@martina21 ja prave toto nedokazem. A uz vobec nie pred partnerom, vzdy ked idem na wc tak cakam kym vsetci odidu lebo mam pocit ze vzdy tak niekto je. Takze hladam alternativy
@anonym_autor rozumiem predtym som to tiez nedokazala pri ziadom.. ale stymto je to v pohode prdkame obaja smejeme sa na tom a hlavne vekom som si povedala ze ja uz take stavy znasat nemienim a keby to muzovi vadilo nech sa da vypchat.. lebo tie bolesti zo zadrziavania boli strasne ..a s tymto psychickym nastavenim prislo to ze sa mi to upravilo radikalne samo ziadna dieta ziadne lieky a to som guglila skusala kadeco- probiotika, enzymy na travenie, caje, espumisan
degasin
@anonym_autor Vyskúšala si už niečo, čo obsahuje simethicon?
Tak skús Simethikon forte, alebo o niečo slabší je Espumisan.
Prípadne vyskúšaj Meteo od Generica - ten účinkuje na základe enzýmov.
Histamínové probiotiká. Na brainmarket majú napríklad a volajú sa histamine biotics. Užívať denne...

@anonym_autor nosit si vo flaske matovy caj