icon

Odporučte výborného reumatológa v Prešovskom kraji

jone228
Včera o 19:07

Dobrý deň, prosím poraďte mi dobrého reumatológa VT, HE, MI, KE, PO.
Taký, aby bral aj nových pacientov. Potrebujem súrne vyšetrenie, nie aby som čakala polroka na termín.
Len taký prosím, s ktorým máte dobré skúsenosti, potrebujem ísť na istotu, nech mi spraví naozaj všetky potrebné vyšetrenia.
Posielajú ma tam z hematológie a kým nebudem mať vyšetrenie z reumatológie nemôžem sa pohnúť ďalej.

Ďakujem.

anonym_b9d1b7
Včera o 19:15

riesim tiez teraz reumatologa ale len zaklade zvysene aslo, inac mam reuma faktory negatívne...a Nemas mŕtve zuby?
Krv mne urobil na reumafaktory, zapalove faktory a este daco, aj crp a aslo, tak ja som mala crp 12 a aslo vysoke, lenze ja riesim mrtve zuby a uz vyse dva roky bolesti klboc svalov, no podla všetkého mam zo zubov tie bolesti..

jone228
autor
Včera o 19:47
@anonym_b9d1b7

riesim tiez teraz reumatologa ale len zaklade zvysene aslo, inac mam reuma faktory negatívne...a Nemas mŕtve zuby?
Krv mne urobil na reumafaktory, zapalove faktory a este daco, aj crp a aslo, tak ja som mala crp 12 a aslo vysoke, lenze ja riesim mrtve zuby a uz vyse dva roky bolesti klboc svalov, no podla všetkého mam zo zubov tie bolesti..

@anonym_b9d1b7
A ktory lekar?
Ja mam opakovane zvýšené protilátky a chystáme sa na ivf, tak bez vysetrenia reumatologa mi nemozu spravit vklad.