icon

Odstránenie výrastkov na päte

tomasko9
25. máj 2018

Ahojte, prosím Vás, viete kde v ZA,alebo RK, odtstanuju vyrastky na päte? ked aj sukormne., Dakujem🙂

cacianka
•
25. máj 2018

Skus tam kde robia ozarovanie onko pacientov.ortoped by ti mal vediet poradit

tomasko9
autor
•
25. máj 2018

dakujem pekne, to som chcela pre moju maminu, aj chodi na ortopediu, ale vyskušala uža si všetko, len počula o daakom rozdrveni , a že to robia aj v ZA, alebo RK,

cacianka
•
25. máj 2018

Aj ja som mala s tym problem 2x. Najprv skusali uzv a rehabku ale zabrali len tie oziare.bola som asi na 5 davok a zabralo to cca po 10 dnoch. Po 12-15 rokoch sa to vratilo a uz som ine odmietla a isla rovno na oziare.su to razove vlny a rozdrvia vyrastok a ten piesok sa vyplavi.
Lahne sa na brucho na petu prilozia tycku ako hrubu ceruzu cvak a hotovo.je to par sekund a len na problemove miesto cize nic ine nie je ozarovane.vyzut sa a lahnut trva dlhsie 10x. Ucinok vyborny.

tomasko9
autor
•
25. máj 2018

čitala som že pri zražanlivosti krvi to nie je dobre, moja mamina bude mat na dalši rok70

cacianka
•
25. máj 2018

Ja nie som zdravotnik to sa musis poradit s lekarom ale ak to pojde aspon trochu tak ju to oslobodi od obrovskych bolesti.ja som az plakala a nevladala chodit ked som mala nieco ako zapal take vlny viac a menej bolesti.zrazanlivost sa da riesit

cacianka
•
25. máj 2018

V RK by mala byt dobra vojenska nemocnica.ja som z BA tak som bola 1.x na Heydukovej 2.x na Klenovej (obe onko kliniky)ak by ti to pomohlo mozem sa spytat priamo veduceho radiacneho odd.

tomasko9
autor
•
26. máj 2018

dakujem pekne, a ak môžem poprosit sa popytat ,že ake su podmienky?? kludne môžeze mi napisat aj do spravy

cacianka
•
26. máj 2018

Aku inu diagnozu ma mama ? Zraza alebo nezraza sa jej krv?

cacianka
•
27. máj 2018

@cacianka
@tomasko9 ved tu 25.5.