Opakujúci sa trojročný problém - fľaky na jazyku
Ahojte, už 3 roky riešim takýto jazyk, brala som veľa ATB na zapaly mocovych ciest. Za posledne 2 roky asi 10😞 Trapi ma takyto jazyk, obehala som uz ORL, zubara, gastro - robili mi hadicku, imunologa. Skusit este intolerancie/alergie ? Nikdy predtym som to nespozorovala. Nie je to bolestive len sa mi robia taketo flaky. Na nete je toho kadeco:( myslite ze ist na biopsiu ? Je to zvlastne. Mate to podobne niekto ? Vdaka
je to reakcia na to co zjes moja dcera toto ma stale je autistka neriesim po je vsetko mozne
@zoja1804 ja to mam vzdy ked zje - kysle a slane potraviny. Chipsy, kysle uhorky, kapustnica, tycinky atd. Tiez som bola viac krat ma ORL, gastro (mam potvrdene intolerancie ale nesuvisia s jazykom). Mne pomaha vyhybat sa tym drazdivym jedlam a ak uz zhresim, tak si natriem na jazyk Aloclair gel ústny gél 1x8 ml. Ten mi velmi pomaha.
@66roman čo mas presne?
Ja mam akoby boľavy vredik,pupenec,vyrazku...neviem to presne popisat....aktualne beriem neake tbl na cmulanie proti candide ci co.....mam ich brat dva tyzdne a potom sa mam ukazat zubarke....kedze jazyk riesi zubar....
Inac si mam odsledovat potraviny, moze to byt aj alergia .....neviem uz dalej....

Áno z potravin