Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@monula20 Ja som mala také krvavé podliatiny naspodku nohy, najviac v tej klenbe. Ale prsty som také nemala. Ale to nič, Vám sa zrejme tá krv pozlievala tam. Natierala som heparoidom.
@zuzulik131 ja ju dosť namaham pre to si myslím že mo ten opuch do prstov ide a podliatiny
@monula20 chcem sa opýtať tá papuča po operácii je na predpis alebo ste si ju musela kúpiť dakujem
@macikovaiveta v nemocnici mi ju dali a ja som im podpísala recept
@monula20 dakujem za info
@monula20 Ja som mala podobnú 5 týždňov. Dva týždne s barlami, potom už len na tú papučku cez pätu stúpať.
@dominiqwa Nožka parádna ;)
@zuzulik131 ďakujem po 4 tyzdnoch uz nemusim nosit to kopýtko nozka pekna...mozem zaťažovať už len problem daco obut
@dominiqwa Veď práve to isté som aj ja mala, teraz je to jednoduchšie, nejaké šľapky čo sa dajú nastaviť remienky. Horšie som to mala s druhou nohou. S tou som bola v septembri a dlho bola noha opuchnutá. Takže mi to ,,kopýtko´´ aj celkom vyhovovalo :D
@zuzulik131 fuha no mne naplanoval druhu na september oj a ja ze reku dobre bo este teplo je len tem opuch dlhsie trva
@monula20 ja som bola operovaná 29.6. A az teraz mám ešte väčšie bolesti ako po operácii. Je to už 10 deň a fakt to bolí omnoho viacej. Podliatiny mám tiež, ale zo spodu. Neviem ani ako dlho to mám obväzovať a na kontrolu idem až 5.8. Do tej doby dúfam už bolesti zmiznú. Som myslela, že tento týždeň už budem ok.
@magacovadenisa dobry den.Je to už sice davno ale ako sa citite teraz čo noha a šla bu ste znova dotoho?Ďakujem za odpoved
@sobik909 Dobrý deň, ale to je ešte skoro na taký veľký zásah do nohy. Si zoberte, že to lámali, pílili a dávali dokopy. Hojí sa to 4 týždne. Je to zlomenina. Veľa trpezlivosti. Stojí to zato, uvidíte. Držte sa.
@monula20 ďakujem za odpoveď a prosím vás musí to byť zaviazané stále? Nič mi k tomu nepovedali.len že si mám po 2 týždňoch zdelat pásky. Neviem teda či to musím stále nosiť zaviazané. Včera a dnes som si to na chvíľu dala dolu keďže ležím v posteli a vtedy aspoň necítim žiadne bolesti. Keď to mám zaviazané, tak ma v tom škube. Ďakujem pekne za odpovede a prajem vám, aby nôžka čoskoro fungovala v normále. Pekný víkend 😏
@zuzulik131 ďakujem pekne a prajem pekný víkend
@sobik909 asi záleží od lekara ale mne zakázal dávať dolu obvaz .. (samozrejme 1x som dala dolu 🤣neskutocne mi už smrdel obvaz)Ale to preto že špeciálne mi obviazal nohu aby palec nemal tendenciu vraciat sa spat..čiže mi ho obvaz koriguje..dakujem pekne tak skoré uzdravenie a čo najmenej bolesti
@danula22 Mudr. Murcko Ľuboš - operuje v Poprade, ordináciu má v utorok v Starej Ľubovni a v stredu v Prešove

@polokakauko
@zuzulik131
@dominiqwa aj vaša takto vyzerala po týždni?