icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

monula20
18. jún 2020

@polokakauko
@zuzulik131
@dominiqwa aj vaša takto vyzerala po týždni?

zuzulik131
18. jún 2020

@monula20 Ja som mala také krvavé podliatiny naspodku nohy, najviac v tej klenbe. Ale prsty som také nemala. Ale to nič, Vám sa zrejme tá krv pozlievala tam. Natierala som heparoidom.

monula20
18. jún 2020

@zuzulik131 ja ju dosť namaham pre to si myslím že mo ten opuch do prstov ide a podliatiny

pauliq
18. jún 2020

@monula20 dobrý den
Ja som mala take prsty cca mesiac
Ale vsetko sa mi potom vrátilo do normálu 🙃

dominiqwa
20. jún 2020

@monula20 nie nie vobec tak

dominiqwa
20. jún 2020

@monula20 nemala som len dole jak klemba zo spodu a ako bolesti este su? Ja som 4 tyzdne skoro po

dominiqwa
Autor odpoveď zmazal
dominiqwa
20. jún 2020

@monula20 tu mam po 4 tyzdnoch skoro nohu

monula20
21. jún 2020

@dominiqwa super to máš..👍👍👍 A kedy ste začali chodiť myslím na tu nohu..bez pomoci barly?ja mám takú špeciálnu papucu a v nej chodím po päte po týždni od operácie. Nemám žiadne bolesti úplne normálne všetko robim

macikovaiveta
21. jún 2020

@monula20 chcem sa opýtať tá papuča po operácii je na predpis alebo ste si ju musela kúpiť dakujem

monula20
21. jún 2020

@macikovaiveta v nemocnici mi ju dali a ja som im podpísala recept

macikovaiveta
22. jún 2020

@monula20 dakujem za info

dominiqwa
22. jún 2020

@monula20 ja mam taku istu a bez barli asi na 3 deň po zavadzali mi...chvala bohu ani mne neboli nic zajtra idem na poslednú kontrolu a hadam uz bez tej lodicky budem môcť chodit

zuzulik131
24. jún 2020

@monula20 Ja som mala podobnú 5 týždňov. Dva týždne s barlami, potom už len na tú papučku cez pätu stúpať.

zuzulik131
24. jún 2020

@dominiqwa Nožka parádna ;)

dominiqwa
24. jún 2020

@zuzulik131 ďakujem po 4 tyzdnoch uz nemusim nosit to kopýtko nozka pekna...mozem zaťažovať už len problem daco obut

zuzulik131
25. jún 2020

@dominiqwa Veď práve to isté som aj ja mala, teraz je to jednoduchšie, nejaké šľapky čo sa dajú nastaviť remienky. Horšie som to mala s druhou nohou. S tou som bola v septembri a dlho bola noha opuchnutá. Takže mi to ,,kopýtko´´ aj celkom vyhovovalo :D

dominiqwa
26. jún 2020

@zuzulik131 fuha no mne naplanoval druhu na september oj a ja ze reku dobre bo este teplo je len tem opuch dlhsie trva

sobik909
9. júl 2020

@monula20 ja som bola operovaná 29.6. A az teraz mám ešte väčšie bolesti ako po operácii. Je to už 10 deň a fakt to bolí omnoho viacej. Podliatiny mám tiež, ale zo spodu. Neviem ani ako dlho to mám obväzovať a na kontrolu idem až 5.8. Do tej doby dúfam už bolesti zmiznú. Som myslela, že tento týždeň už budem ok.

danula22
9. júl 2020

@magacovadenisa dobry den.Je to už sice davno ale ako sa citite teraz čo noha a šla bu ste znova dotoho?Ďakujem za odpoved

zuzulik131
10. júl 2020

@sobik909 Dobrý deň, ale to je ešte skoro na taký veľký zásah do nohy. Si zoberte, že to lámali, pílili a dávali dokopy. Hojí sa to 4 týždne. Je to zlomenina. Veľa trpezlivosti. Stojí to zato, uvidíte. Držte sa.

monula20
10. júl 2020

@sobik909 ja som 5 týždňov po operácii a môžem povedať že žiadne ale fakt žiadne bolesti som nemala a ani nemám.. ja to ešte 2 týždne budem mať obviazane a nemôžem ani dávať dolu obvaz. Normálne stúpam na nohu akurát ju neohybam v predu..

sobik909
10. júl 2020

@monula20 ďakujem za odpoveď a prosím vás musí to byť zaviazané stále? Nič mi k tomu nepovedali.len že si mám po 2 týždňoch zdelat pásky. Neviem teda či to musím stále nosiť zaviazané. Včera a dnes som si to na chvíľu dala dolu keďže ležím v posteli a vtedy aspoň necítim žiadne bolesti. Keď to mám zaviazané, tak ma v tom škube. Ďakujem pekne za odpovede a prajem vám, aby nôžka čoskoro fungovala v normále. Pekný víkend 😏

sobik909
10. júl 2020

@zuzulik131 ďakujem pekne a prajem pekný víkend

monula20
10. júl 2020

@sobik909 asi záleží od lekara ale mne zakázal dávať dolu obvaz .. (samozrejme 1x som dala dolu 🤣neskutocne mi už smrdel obvaz)Ale to preto že špeciálne mi obviazal nohu aby palec nemal tendenciu vraciat sa spat..čiže mi ho obvaz koriguje..dakujem pekne tak skoré uzdravenie a čo najmenej bolesti

branko30
Odpoveď bola odstránená
danula22
14. júl 2020

@branko30 mne to napriklad vobec nepomohlo a prave hladam dr. bud Kosice alebo Poprad ktory by mi to zoperoval

branko30
Odpoveď bola odstránená
danula22
15. júl 2020

@branko30 ďakujem

zuzulik131
16. júl 2020

@danula22 Mudr. Murcko Ľuboš - operuje v Poprade, ordináciu má v utorok v Starej Ľubovni a v stredu v Prešove