Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@polokakauko na rehabky máte nárok, treba sa pýtať, najlepšie však operatera - ortopéda. Rehabilitacie sú dôležité a je to výrazná pomoc.
@polokakauko pytat lístok od obvodného a nájsť rehabilitačného lekára a on Vám napíše rehabilitácie ešte je to ok ja som tiež chodila až po 2 mesiacoch na rehabilitácie.Chce to trpezlivosť čo aj mne niekedy už vadilo že nemôžem už behať uvidíme ako bude ďalej oddychujte a liečite sa držím palce 🙂
@macikovaiveta dakujem všetkým budem sa najbližšie pýtať opäť.potom napíšem sem ako rozhodli.
@polokakauko tiež som na tom ako vy. Operovali ma 29.6. a stále nám palec opuchnutý, jazva bolí a tiež kosť zo spodu. Palec neohnem a tiež mi nedali rehabilitácie. Že si to mám doma rozcvicit čo sa nedá. Mám 3 šrúby a už som zúfalá z tých bolestí. tomu všetkému stále kulhám. Robili mi to v Skalici dr.Uhrin.
@sobik909 tak to sme dopadli 🙈 a to mňa čaká ešte druhá noha omg... Obujete niečo? Ja iba šľapky nič iné
@sonicka13131 ak sa možem opytať čo si si davala ake kremy,maste,lieky na lepšie zotavenie a hojenie.Bliži sa mi termin operacie achh
@danula22 ahoj nič iba potom neskôr keď vybrali stichy tak harmančekom. Lekár ti poradí určite. Teraz už dávajú sroby mne dávali drôt a potom vybrali a vracia sa mi to na jednej nohe. Tam mi nerezal väzivo že nieje tak veľký.
@sonicka13131 dakujem za info.No mne vravel ze bude davať ano šrob.
@danula22 to je úplne super ja som mala 3 mesiace problém srob je super navždy 👌🏻
@sonicka13131 navždy nie,po pol roku sa vyberá
@polokakauko nie ostava na trvalo aspoň mne vravel ze bude titanovy a navždy
@ninka123 Pekný deň želám. Sľúbila som že napíšem ako dopadla moja operácia.Takže som 2dni po operácii pravej nohy.Operácia úplne v pohode trvalo to 2hodiny.Čo bolo najneprijemnejšie asi to umrtvenie predsa na nohe je toho tuku pomenej a asi prvá noc keď začala injekcia vychádzať, uvidíme ako to pojde časom hádam sa to pekne zahojí. Na nohu došľapujem samozrejme len nevyhnutne čiže presun na WC a do spálne.Sadru nemám ani barle.A dr. Sekač,klinika GEVE personál a všetko okolo toho klobúk dole. Dá sa to zvladnuť
Ahojte nedávno som tu písala že som po operácii haluxov operáciu som mala cca júli. Tri týždne dozadu mi vyberali šróby z nohy, pretože som to mala tak že mi išli von. Dnes má od prvého 11 obvodný doktor vypísal do práce. Noha má stále boli neviem si nič obuť , mám prácu kde mám obuv s oceľovou špičkou robím dvanástky a nachodím kilometre. Je podľa vás normálne že mám ísť s takouto nohou do práce??? Prst pri palci neviem zohnúť z neho mi strihali. Keď dlhšie chodím noha mi opuchne. Keď som povedala že ja môžem byť na maródke aj rok lebo mám na to nárok keď ma to bolí pokiaľ sa mi to nezrehabilituje. Samozrejme rehabilitáciu mi nedali. Tak mi na to povedal že môžem byť doma keby mám rakovinu.. som zúfalá lebo ma to vážne bolí.
@polokakauko prečo nemáš rehabilitacie ? To je základ. Určite sa treba pýtať. Máš ja to nárok

@gemerka17 robili mi to v Lučenci operoval ma primár, a môj obvodný lekár ma na rehabilitáciu nedal On vlastne to mal riešiť vraj údajne.som z toho celkom sklamaná Lebo vážne neviem ako to bude ďalej.