icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

gabrielaplaucha
19. feb 2024

mna cakaju haluxy o mesiac, stale zvazujem ci v lokalke ci v celkovej anestezii......uprednostnila by som tu lokalku asi viac....ake mate skusenosti prosim?

6myska
19. feb 2024

Ahojte, tak uz to mam aj ja za sebou, v sobotu 17. mi robil p. primar Totkovic pravu nohu. Povodne som chcela obe naraz, avsak po osobnej konzultacii mi to kvoli tazkej deformacii (prava 48°, lava 51°) neodporucal. Rano som isla o 6:30 na salu a o 7:20 uz bolo hotovo, bola som v celkovej narkoze. O 11:15 som uz isla domov. V sobotu a nedelu som preventivne vzala tabletku proti bolesti, dnes uz nie a vobec netreba. Rano som bola na kontrolu, obvazy dali dole a uz mam rovno tejpy, stehy sa same vstrebu. Takto to vyzera po 2 dnoch 🙂

gabrielaplaucha
19. feb 2024

to je operovane tou novou metodou ako vidim.....to hradi poistovna?

6myska
19. feb 2024

@gabrielaplaucha ano, nova metoda.. 🙂 neviem co a ci daco hradi poistovna..ja som platila 450 € za vyber operatera mimo pracovneho tyzdna a 10 € za izbu

gabrielaplaucha
19. feb 2024

@6myska mozem sa este spytat, kolko sa k tomu panovi lekarovi caka?

olsan
19. feb 2024

@gabrielaplaucha Odporúcam lokálnu 3 × som bola v celkovej, raz - nedávno lokálna a zotavenie oveľa lepšie. Nešlo o haluxy, ale neváhala by som.

adulka07
19. feb 2024

@gabrielaplaucha treba mu napísať email...dá ti termín vyšetrenia a napíše kedy má voľné termíny na operáciu...ja som mu písala niekdy začiatkom novembra , vyšetrenie 20.11 a operácia 13.1

6myska
19. feb 2024

@gabrielaplaucha neviem to zovseobecnit, ja som mu napisala zaciatkom novembra, hned mi dal termin konzultacie (8.1.) a operacie (najprv 24.2., co sa presunulo na 17.2.). Opytal sa ma, ze kedy by som chcela a uplne mi vyhovel, mozno nahoda, ze bolo este volne, neviem 🙂 mozno keby napisali este ine dievcata svoju skusenost s terminmi

adulka07
19. feb 2024
gabrielaplaucha
19. feb 2024

@6myska dakujem krasne, ste velmi mila 🙂

guizui
19. feb 2024

AJ ja pana primara Totkovica vrelo odporucam, ja uz budem mat 2r od operacie. Som z BA a cestovala som do KE, aby ma operaoval on, nakolko mi bol od viacerych dr odporucany ako velka kapacita prave na haluxy.

gabrielaplaucha
20. feb 2024

ak by to niekto chcel riesit s panom primarom Totkovicom, vcera som ho oslovila mailom, obratom reagoval s odpovedou, naozaj ustretovo. Dostala som info, ze momentalne je cakacia doba 1 rok ☹

uzlik1974
20. feb 2024

@gabrielaplaucha ja ked som čakala pred operačnou salou kym pridem na rad a počula všetko to pílenie som bola nakoniec happy, že idem v celkovej 😂

monikahermanova
26. mar 2024

@gabrielaplaucha ahoj, predpokladám, že už máš po operácii, akú anestéziu si nakoniec zvolila? Ja idem o dva týždne a tiež sa musím rozhodnúť či lokálnu alebo celkovú

adari
27. apr 2024

@savia ahoj. Viem ze je to už dávno ale vieš mi prosím napísať priebeh operácie a teda aj ako je to po rokoch....vrátilo sa ti to?

adari
27. apr 2024

@6myska ahoj. Ako sa ti to celkovo hojilo? Máš teraz nejaké bolesti pri chôdzi?

6myska
27. apr 2024

@adari ahoj, 5,5 tyzdna som mala tu specialnu topanku a dokopy 9,5 tyzdna tejpy. Teraz pocas tyzdna v utorok som prestala tejpovat. Hojilo sa to pekne, stehy mi postupne vypadavali, niektore uz ani nevidno kde boli. Po zhodeni topanky som intenzivne cvicila a bolo vidno vizualne a samozrejme citelne pri chodzi, ako sa ten prst a noha natahuje. Bolesti pri chodzi uz nemam, prst a klb krasne funguju, uplne sa ohne, postavim sa na spicky, je to parada. Akurat rano treba po noci este trochu rozcvicit. Dnes je to presne 10 tyzdnov od operacie. Kludne sa pytaj, co ta zaujima 🙂 posielam aktualny stav, lava ma este caka

monikahermanova
28. apr 2024

Ahojte dievčatá, aj ja už mám po operácii pravej nohy, ľavá ma čaká v októbri

olsan
28. apr 2024

@6myska prosím ťa a mala si takú aj tú pravú pred operáciou ? Kto a kde ťa operoval ? Ako dlho si bola PN? Ďakujem

6myska
28. apr 2024

@olsan ano, obidve cele zle, vid foto. Bola som v Saci u p. primara Totkovica, on to robi novou metodou bez rezu. Kedze som s malym doma, PN som neriesila, no poviem ti takto. 9 dni som mala barle, potom som nosila uz len topanku. 2 tyzdne som fakt sedela s vylozenou nohou, treti tyzden som uz viac pochodila, no musela som este mat nohu vylozenu, lebo puchla. Od 4. tyzdna som fungovala uz normalne, domacnost, von s detmi na ihrisko pod blok. 5. a 6. tyzden som s topankou davala uz "trasy" po sidlisku 😀

olsan
28. apr 2024

@6myska takže vôbec nemáš rezané ? A nevráti sa to ? /po rokoch/
Mám podobné ako ty , esteticky mi to vadí :( , vidieť to a v niektorej obuvi aj bolí.

6myska
29. apr 2024

@olsan no nie je to taky rez cez pol nohy, ale na par miestach vpichy. Fotka je 2 dni po operacii, vtedy na prevaze mi hned dali tejpy. Vratit by sa nemalo, mam tam srubu, ktoru vyberat nebudu. Presne aj mne to vadi v obuvi, kupit dobru topanku je umenie, vadi mi zly balans pri cviceni...uz teraz vidim/citim zlepsenie, tesim sa na obe pekne nohy 🙂

adrianadeutschova
29. apr 2024

@6myska mne sroby vybrali a prestali mi opuchat nohy.Som rada,úplne inak sa cítim bez-lepsie

vieramikloskova
9. máj 2024

@matrina234 a nemáte bolestí

vieramikloskova
9. máj 2024

@6myska ako dlho ste čakali na operáciu

vieramikloskova
9. máj 2024

@gabrielaplaucha áno aj mne to napísal

6myska
10. máj 2024

@vieramikloskova v novembri sme komunikovali a termin som mala vo februari

keta14
12. máj 2024

@januliatko111 ahojte, aj ja sa pripájam. Viete mi poradiť dobrú nemocnicu Bratislava a okolie. Potrebujem operovať oba haluxy. Ď

vieramikloskova
19. máj 2024

@matrina234 už máte po operácii ako

vieramikloskova
19. máj 2024

@adulka07 no ja som mu písala rok čakať