icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

marcelam78
29. dec 2025

Zdravim, mal niekto v tomto čase operovane haluxy a operacia prebehla na zapadnom slovensku? Vďaka

keta14
29. dec 2025
@vieramikloskova

@yanayka bude to dobré, tak ako povedal Totkovič 😉 noha potrebuje čas a je to pravda

@vieramikloskova ja mám stále pocit, že mám ten halluxovi kĺb dosť vypukli , ale každý mi hovori, že ju mám peknú. O dva týždne idem na osobnú kontrolu tak uvidíme či je všetko ok.

monula20
29. dec 2025
@marcelam78

Zdravim, mal niekto v tomto čase operovane haluxy a operacia prebehla na zapadnom slovensku? Vďaka

@marcelam78 ahoj ano ja som mala v ba

vieramikloskova
29. dec 2025
@keta14

@vieramikloskova ja mám stále pocit, že mám ten halluxovi kĺb dosť vypukli , ale každý mi hovori, že ju mám peknú. O dva týždne idem na osobnú kontrolu tak uvidíme či je všetko ok.

@keta14 ja mám takú inu hrubšiu nohu 🙈

marcelam78
Autor odpoveď zmazal
marcelam78
30. dec 2025
@monula20

@marcelam78 ahoj ano ja som mala v ba

@monula20 Ahoj, nasla som si kde si bola. Takze to bola tvoja druha noha? Si spokojna? Davali ti aj srob?

keta14
31. dec 2025
@vieramikloskova

@keta14 ja mám takú inu hrubšiu nohu 🙈

@vieramikloskova ja mám stále ešte opuch, keď viac chodím .

monula20
31. dec 2025
@marcelam78

@monula20 Ahoj, nasla som si kde si bola. Takze to bola tvoja druha noha? Si spokojna? Davali ti aj srob?

@marcelam78 ano spokojná,obe uz mam zoperovane a v oboch mam šrob 😀

monula20
31. dec 2025
@modrykolibrik

Dobrý príjem sa mňa čaká operácia budúci rok. Mám to zdravotné. Dá sa vybrať aj uspanie? Lokálne mi neúčinkuje, spinalne odmietam chcem rovno uspat

@modrykolibrik ahoj da sa ako kolvek

sifonka6
21. jan 2026
@ninka123

@bubu37 este viac?? Už tych 1200€ mi pripadalo ako maximum 🤦🏻‍♀️🫣

@ninka123 ahoj termin opky som dostala v juli 2025 na 24.2 kde bola rec ze cena oboch noh do 900eur. V pondelok 19.1. 2026 som teda bola na konzultacii a oznam operacia bude stat 1800,- eur ....

sifonka6
21. jan 2026
@olise69

@11magda11 neviete, ci cena sa zdvihla aj pre tých, ktorí sa objednávali za starú cenu? Príde mi nefér, že sa objednám 9 mesiacov dopredu za daných podmienok a kým príde k operácii, tak cena je iná.

@olise69 ano to je moj pripad teraz po novom 19.1 ma byt cena 1800...

alaina123
21. jan 2026
@sifonka6

@olise69 ano to je moj pripad teraz po novom 19.1 ma byt cena 1800...

@sifonka6 1800e za jednu nohu?

vieramikloskova
22. jan 2026
@keta14

@vieramikloskova ja mám stále ešte opuch, keď viac chodím .

@keta14 ahoj, ako je po operácii ☺️

vieramikloskova
22. jan 2026
@alaina123

@alaina123 🙈

sifonka6
23. jan 2026
@alaina123

@alaina123 za 2 nohy, avsak ja mam halux rigitus- zanik klbovej strbiny, opotrebovane obe strany, cize 1 noha znehybnia palec, druha noha zbrusia /vycistia a verime,ze to ulavi od bolesti

alaina123
24. jan 2026
@sifonka6

@alaina123 za 2 nohy, avsak ja mam halux rigitus- zanik klbovej strbiny, opotrebovane obe strany, cize 1 noha znehybnia palec, druha noha zbrusia /vycistia a verime,ze to ulavi od bolesti

@sifonka6 ahoj, držím palce, ja mam cenu 1200e za nohu.

11magda11
25. jan 2026

Uz sa to tu rozoberalo ale blizi sa mi operacia a zacinam z toho mat jemny stres tak len aby som si pripomenula.. tu topanku/topanky ste po operacii u Totkovica mali cca 2 mesiace? Cize 8 tyzdnov ste boli skor doma a ked chodza tak s topankou a potom az po dvoch mesiacoch ste zacali bez topanok chodit? Ako velmi ta chodza bez topanok bola bolestiva? Vydrzali ste normalne fungovat na nohach alebo to este trvalo kym ste vedeli dlhsie chodit/stat/soferovat?
Dakujem za odpovede.

adulka07
26. jan 2026
@11magda11

Uz sa to tu rozoberalo ale blizi sa mi operacia a zacinam z toho mat jemny stres tak len aby som si pripomenula.. tu topanku/topanky ste po operacii u Totkovica mali cca 2 mesiace? Cize 8 tyzdnov ste boli skor doma a ked chodza tak s topankou a potom az po dvoch mesiacoch ste zacali bez topanok chodit? Ako velmi ta chodza bez topanok bola bolestiva? Vydrzali ste normalne fungovat na nohach alebo to este trvalo kym ste vedeli dlhsie chodit/stat/soferovat?
Dakujem za odpovede.

@11magda11 operovana som bola v januári pred 2 rokmi Halux a klemba .topánočky som mala 3 týždne..potom som začala chodiť už bez ..bolesti som mala ale chodila som aj cez bolesť a bolo to stále lepšie a lepšie...PN som bola 5 týždňov...opuch trval dlho také 3-4 mesiace

11magda11
26. jan 2026
@adulka07

@11magda11 operovana som bola v januári pred 2 rokmi Halux a klemba .topánočky som mala 3 týždne..potom som začala chodiť už bez ..bolesti som mala ale chodila som aj cez bolesť a bolo to stále lepšie a lepšie...PN som bola 5 týždňov...opuch trval dlho také 3-4 mesiace

@adulka07 dakujem za reakciu 🙂
A ten opuch bol znesitelny? Cize stacili vacsie nejake pohodlnejsie topanky a dalo sa s tym fungovat?

adulka07
27. jan 2026
@11magda11

A ten opuch bol znesitelny? Cize stacili vacsie nejake pohodlnejsie topanky a dalo sa s tym fungovat?

@11magda11 kúpila som si o pol čísla väčšie botasky - tenisky čo boli dosť široké a hlavne sa dobre obuvali,lebo sa dali dobre rožšnurovať..ten opuch bol znesitelny,len keď som nastúpila do roboty kolega má ľutoval tak keď trebalo niečo tak odbehol on za mňa a to nebolo dobre...lebo na večer mi opuchol kotnik..lepšie bolo keď som chodila ..čím viac som zažívala tym to bolo lepšie aj keď cez bolesť...po večeroch som chodila na športové Ihrisu..

vieramikloskova
27. jan 2026
@11magda11

@11magda11 ahoj ja som mala opuch 7 mesiace

11magda11
27. jan 2026
@adulka07

@11magda11 kúpila som si o pol čísla väčšie botasky - tenisky čo boli dosť široké a hlavne sa dobre obuvali,lebo sa dali dobre rožšnurovať..ten opuch bol znesitelny,len keď som nastúpila do roboty kolega má ľutoval tak keď trebalo niečo tak odbehol on za mňa a to nebolo dobre...lebo na večer mi opuchol kotnik..lepšie bolo keď som chodila ..čím viac som zažívala tym to bolo lepšie aj keď cez bolesť...po večeroch som chodila na športové Ihrisu..

@adulka07 jasne, cize to nebolo sialene opuchnute, len ta noha bola trochu vacsia nez bezne. A potom ked opuch zmizol uplne uz bolo vsetko v poriadku?

adulka07
27. jan 2026
@11magda11

@adulka07 jasne, cize to nebolo sialene opuchnute, len ta noha bola trochu vacsia nez bezne. A potom ked opuch zmizol uplne uz bolo vsetko v poriadku?

@11magda11 v podstate áno...akurát ,že potom v lete na dovolenke mi zas opuchla a to bolo 7 mesiacov po operácii a tak isto v saune

11magda11
28. jan 2026
@adulka07

@11magda11 v podstate áno...akurát ,že potom v lete na dovolenke mi zas opuchla a to bolo 7 mesiacov po operácii a tak isto v saune

@adulka07 zaujimave.. cize este si to zilo svojim zivotom 🙂) a teraz po dlhom case uz je to stabilne ok? A ste rada ze ste do toho isli? Chodili ste aj na rehabilitacie?

adulka07
28. jan 2026

@11magda11 ja som mala palce nalavej nohe strašné vykrivene a ten Halux už bolel skoro v každej topánke...v podstate som rada a hlavne 2 roky dozadu to stálo 450€ + topánočka...na rehabilitácie som neišla..lekár mi to áno akosi nenavrhol...skôr som mala pocit po operácii,že chcel moju nohu čo najskôr skontrolovať a nech čo najskôr idem ..a ja som ani veľmi ísť nechcela ..v robote bol aj tých 5 týždňov PN problém..ale ja som hneď ako mi zobral topanocku začala doma cvičiť a hlavne veľa chodiť,mala som vychádzky tak som pomali pošla nakúpiť...

11magda11
28. jan 2026
@adulka07

@11magda11 ja som mala palce nalavej nohe strašné vykrivene a ten Halux už bolel skoro v každej topánke...v podstate som rada a hlavne 2 roky dozadu to stálo 450€ + topánočka...na rehabilitácie som neišla..lekár mi to áno akosi nenavrhol...skôr som mala pocit po operácii,že chcel moju nohu čo najskôr skontrolovať a nech čo najskôr idem ..a ja som ani veľmi ísť nechcela ..v robote bol aj tých 5 týždňov PN problém..ale ja som hneď ako mi zobral topanocku začala doma cvičiť a hlavne veľa chodiť,mala som vychádzky tak som pomali pošla nakúpiť...

@adulka07 cize teraz ked to je zahojene a presiel uz nejaky cas tak s tym nemate problem a nemavate bolesti, hej?

vieramikloskova
28. jan 2026
@11magda11

@adulka07 cize teraz ked to je zahojene a presiel uz nejaky cas tak s tym nemate problem a nemavate bolesti, hej?

@11magda11 ahoj,ja stále mám bolestí a to som 10 mesiace po operácii halux a klenba. Nemôžme povedať že každý je bez bolestí

adulka07
28. jan 2026
@11magda11

@11magda11nie ,nemám problém, akurát mi vadili v lete sliepky čo boli veľmi mäkké,lepšie sa mi chodila v slepkach čo mali tvrdí spodok..v tých mäkkých ma bolel spodok chodidla ako keby som cítila tie skutky čo ostali v nohe

vieramikloskova
28. jan 2026
@adulka07

@11magda11nie ,nemám problém, akurát mi vadili v lete sliepky čo boli veľmi mäkké,lepšie sa mi chodila v slepkach čo mali tvrdí spodok..v tých mäkkých ma bolel spodok chodidla ako keby som cítila tie skutky čo ostali v nohe

@adulka07 ahoj u mne je to naopak 🤣 ja musím mať mäkké, lebo tvdra podrážka keď je cítim bolesť.

11magda11
28. jan 2026

Uau to je uzasne ako je to u kazdeho ine vsetko 😄