Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@adaurbanova ten palec nemáte moc dovnútra?
@bubu37 aj sa mi zdá že áno aj nie. Uvidím. Povedal že úplne rovno to určite nebude.
@bubu37 aj sa mi zdá že áno aj nie. Uvidím. Povedal že úplne rovno to určite nebude.
@adaurbanova jasné,mala ste to poriadne krivo
Takže doktor mi odpovedal toto ked som sa pýtala prečo mi nedal skrutku do zlomeného prsta:
toto je princíp miniinvazívnej operácie, toto je technika cez kožu
@janka1677 ved práve....s nim je ťažká debata....
Keď som bola na vyberaní stehov tak behal z jednej ambulancie do druhej.....vôbec sa mi to nepačilo
@bubu37 no, nemalo by to tak byť. Veď sme si asi všetky za operáciu riadne zaplatili.... A k tej patrí predsa aj pooperačná starostlivosť. Nehovoriac o tom, že komplet celú operáciu prepláca aj každá zdravotná poisťovňa.....
@bubu37 no, nemalo by to tak byť. Veď sme si asi všetky za operáciu riadne zaplatili.... A k tej patrí predsa aj pooperačná starostlivosť. Nehovoriac o tom, že komplet celú operáciu prepláca aj každá zdravotná poisťovňa.....
@janka1677 áno, nemalo by to tak ... lebo si platíme.Ja som povedala že budem chodiť stále na kontrolu pokiaľ treba a hotovo.
@vieramikloskova máte to pekné
@bubu37 áno je to iné ale bude to rok a stále keď chodím tak mám bolestí. 11.3.ma objednal že sa pozrie na to .
@bubu37 áno je to iné ale bude to rok a stále keď chodím tak mám bolestí. 11.3.ma objednal že sa pozrie na to .
@vieramikloskova tak nam potom dajte vediet co vam povedal. Ze ako je mozne ze po takej dlhej dobe mate stale bolesti
Dobrý deň/Ahojte, ...chcem sa spýtat akú veľkost pooperacnej topánky ste mali? nemám moznost ist do zdravotníckej predajne, preto objednávam cez net. Mám velkost nohy 38, objednala som velkost 37,5 - 39,5 a zdá sa mi to teraz tak akurát. Ďakujem za radu
Dobrý deň/Ahojte, ...chcem sa spýtat akú veľkost pooperacnej topánky ste mali? nemám moznost ist do zdravotníckej predajne, preto objednávam cez net. Mám velkost nohy 38, objednala som velkost 37,5 - 39,5 a zdá sa mi to teraz tak akurát. Ďakujem za radu
@veronikabell mam nohu 36 aj topanku 36
@veronikabell Záleží na výrobcovi. Mal by mať uvedenú veľkostnú tabuľku, kde uvádza aj vnútornú dĺžku, čo je podstatné . Ja mám veľkosť nohy tiež 38 a pooperačné topánky M, vnútorná dĺžka 26 cm, vonkajšia do 28 cm.
@veronikabell
@veronikabell Ahoj, ja mám nohu 37/38 dĺžka chodidla 24,1cm a pooperačnú topanku som si brala tú 37,5 - 39,5.
Dobrý deň, chcem sa opýtať, oko dlho ste mali teipy
@herlany1 mne povedal pán primár ,že 4 týždne si ich mám dávať.

@adaurbanova a dal Vám tam šrobu?
@bubu37 áno. Keď tak teraz pozerám ešte cez tie obväzy ,tak už nemám tú nohu takú do špica 😊