Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@anonym_4d522c viete,keď vám povie že všetko je poriadku 🤷tak už si hovorím že aj moja práca môže do toho zachádzať keďže stojím 9h.na nohách 🤷
@vieramikloskova tiež ma to napadlo, že ste asi príliš skoro išla do práce, keďže máte prácu v stoji a nie v sede, čo je veľký rozdiel. Ale na druhej strane, ste tak dlho po operácii, že už by to mohlo byť v poriadku. Človek predsa ide na operáciu preto, aby sa mu polepšilo a nie naopak. Keď porovnáte svoj stav pred operáciou a po operácii, ako to vnímate?
@anonym_4d522c škoda ze som to nevedela,mohla som ušetriť 130 eur
@bubu37 mne to pripadá, ako keby si naháňajú kšeft ešte aj na zdravotných pomôckach kúpených priamo v nemocnici ...
@vieramikloskova tiež ma to napadlo, že ste asi príliš skoro išla do práce, keďže máte prácu v stoji a nie v sede, čo je veľký rozdiel. Ale na druhej strane, ste tak dlho po operácii, že už by to mohlo byť v poriadku. Človek predsa ide na operáciu preto, aby sa mu polepšilo a nie naopak. Keď porovnáte svoj stav pred operáciou a po operácii, ako to vnímate?
@anonym_4d522c doma som bola dlho 4 mesiace malá som ešte bolestí to áno,ale som si povedala že to rozchodím.
Ale ta bolesť je teraz viac a viac preto som chcela vedieť či rok po operácii je všetko OK.
A všetko je poriadku 🤷
Tak skúsime ešte rehabka.
@milan815 ja som z PN. A teda naozaj odbornika mi sam ortoped z PN poradil az v Ke. Bola som na konzultacii v BA aj sportova klinika aj Bory. Aj v TN....nu a ide o to co chcete. Tieto miesta mi ponukli operaciu v plnej narkoze a iba 1 nohu a o pol roka druhu. V sportovej klinike poplatok 1200 eur. Za 1 nohu avsak termin mali do 10 dni. Bory tusim 400 a termin cca 6-8mesiacov.
@sifonka6 Bory absolútne neodporúčam.

@vieramikloskova a kebyže chodíte pravidelne na masáž nôh? Možno by pomohlo
@bubu37 áno, idem na cvičenie