Operácia haluxov
Ahojte 30 novembra mám ísť na operáciu halux na palci ale 13 Decembra som objednaná na menší zákrok u očnej lekárky .neviem či budem schopná ísť na tento zákrok ako budem pohyblivá objednala som si aj ort,topánku neviem či budem mať barle alebo či môžem dostupovat na operovanu nohu alebo sa radšej predobjednať sa ešte kedy sa vyberajú stehy dakujem
@adulka07 za akú dobu ti dal termín vyšetrenia ?🙂 jemu budem tak isto pisat 🙂 a ako dlho si čakala na termín operácie ?
@katika1811 napísala som mu email v októbri a termín konzultácie mi dal na 20.11 a operácie na 13.1 ...
@adulka07 wau tak to rýchlo 🙂 známa mala termín operácie až pól roka a mala si na výber či to chceš lokálne alebo celková anestéze?
@katika1811 tak od vtedy čo som bola operovana tak bola reportáž v telke a počet pacientov prudko stúpol...na výber som nemala...primár pozrel nohu na konzultácii a povedal že bude operovať halux aj klembu a budem v narkoze
@adulka07 dobrý deň, čítam že máte operovanu aj klenbu . Mňa bude operovať 20 marca Totkovič haluz aj klenbu ale lokalku som si dala 🙈 neviem či som to dobré urobila
@vieramikloskova ja som bola v narkoze..sám primár mi to navrhol...

@katika1811 primár Totkovič