icon

Operácia - kyretáž myómu a koronavírus

lucia851
14. apr 2020

Ahoj neviete mi poradiť? Mala by som ísť kvoli myomu na kyretaz a na nejakú sondu ci co to. Len neviem ci mi to už budú môcť v nemocnici v Trnave spraviť. Ci mam zavolať gynekológovi?

elanor
14. apr 2020

@lucia851 co myslis, kto ti da fundovanu odpoved - tvoj gyn. resp. na gynde v nemocnici, alebo zeny na MK, co o tebe nic nevedia, a nepracuju v zdravotnictve ani v danej nemocnici

lucia851
autor
14. apr 2020

Ďakujem zajtra si zavolám do nemocnice

prhlavka
15. apr 2020

@lucia851 Lucka mali by ti spravit zakrok,hlavne,ak to mas odporucanevod svojho gynekologa. Ja som sa odtial prave vcera vratila. Je potrebne,pokial pojdes bez sanitky,prejst najprv prehliadkov cez cetveny stan,ktory je umiestneny pri novej nemocnici a potom uz klasicky na gyneg.v starej casti.

lucia851
autor
15. apr 2020

Dnes som volala gynekológovi a povedal mi ze mam prísť este na krv a potom ma na ten zákrok nepošle do nemocnice ale na polikliniku do Trnavy že aj tam mi to spravia

retatka
Autor odpoveď zmazal
lucia851
autor
15. apr 2020

@retatka mne idú robiť kyret kvôli vzorka, lebo mam ísť na operáciu maternice

retatka
Autor odpoveď zmazal
lucia851
autor
15. apr 2020

@retatka áno lebo ja ho mam tak umiestnený že aj maternica bude musieť von. ja to riešim kvôli silnej a bolestivé menštruácii, a na valom tepla a zimy cez menzes a mam bolesti pri aexe

retatka
Autor odpoveď zmazal