icon

Operácia počas menštruácie - áno či nie

tinka144
20. sep 2018

prosím ženy....vyberajú mi mandle...počas cyklu...s tým že pichnú injekciu na zastavenie cyklu....gynekológ to neodporúča...v nemocnici tvrdia že to neni problém....máte niektorá skúsenosť s niečím takým.? dakujem

andrea400
20. sep 2018

@tinka144 je to v pohode lepsie ako mat ms pocas operácie.

montemotherone
20. sep 2018

@tinka144 moju dcérku operovali akútne, mala zápal slepého čreva, počas menzesu. Nič sa neriešilo a ani by som to nedovolila. Počas operácie je toto tak banálna vec, ktorá sa dá riešiť aj inak ako takýmto zásahom do hormonálnej rovnováhy. Absolútna zbytočnosť.

ivkazba
20. sep 2018

@tinka144 gynekológ to neodporúča pretože ti to môže na mesiace rozhádzať cyklus (môže aj nemusí). Aký uviedli dôvod v nemocnici na to, že je pri výbere mandlí potrebné zastaviť menštruáciu?

bbarboraa
20. sep 2018

neni ziadny problem aj pocas menstruacie..ved po mandiach nie su nutena lezat

katren
20. sep 2018

@tinka144 a preco si si zajednala termin cez ms? Mna sa hned pytali ked smesi dohadovali termin na slepak kedy mam mat orientacne, aby sme vedeli vybrat datum...

pininka
20. sep 2018

Mne operovali nohu, zlozita uprava zlomeniny clenka a mala som msz nebol to vobec problem. Mandle mas vonku raz dva, naco oddovat menzes. Ja som si dala tampon a potom uz mi sestricky pomohli.

janinah
20. sep 2018

Injekciu odmietni.je to vyslovene blbost.ak ti oni nevefia.nechcu zmenit datum tak to zvladnes aj ms.len to bude viac krvacat a budes ubolenejsia a samozrejme je to nepohodlne...ale zvladnes

raszuz
20. sep 2018

@tinka144 zvlastne, mna sa pri dohadovani terminu na vyber mandli prve pytali, ci nebudem mat menzes, lebo ten by to komplikoval

miriam108
20. sep 2018

Ja keď som šla vyberať mandle, hneď sama pýtali, kedy mám menzes. Pri mandliach je veľké riziko krvácania. Držím palce, prešla som si tým tento rok.

raszuz
21. sep 2018

@miriam108 napodobne 😉. Ozaj, nemas pocit fantomovych bolesti? 😁. Som nejaka prechladnuta a ked prehltam, mam pocit, ze mi tie mandle ani nevybrali 😂😂😂. Tak zase, asi mi chybaju, ved boli mojou sucastou skoro 40 rokov 🤣🤣🤣.

miriam108
21. sep 2018

@raszuz Presne, máš pravdu. Naozaj ich niekedy akože cítim. Som rada, že už nedorastu, ja som si prešla peklom 😱

raszuz
21. sep 2018

@miriam108 nápodobne, ale môj muž spomína na to s radosťou, tri týždne bolo doma ticho 😂😂😂

nikita002
22. júl 2020

Ahojte ja idem na pruh ani sa ma nepytali kedy mam menzes az ja som si to doma uvedomila ze asi by som tam mala byt ale asi uz na konci nenzesu volala som zenskej a ta mi povedala ze mozu sa dat tabletky ale ved nemozem brat hormonalnu liecbu pred operaciou .....