Operácia počas menštruácie - áno či nie
prosím ženy....vyberajú mi mandle...počas cyklu...s tým že pichnú injekciu na zastavenie cyklu....gynekológ to neodporúča...v nemocnici tvrdia že to neni problém....máte niektorá skúsenosť s niečím takým.? dakujem
@tinka144 moju dcérku operovali akútne, mala zápal slepého čreva, počas menzesu. Nič sa neriešilo a ani by som to nedovolila. Počas operácie je toto tak banálna vec, ktorá sa dá riešiť aj inak ako takýmto zásahom do hormonálnej rovnováhy. Absolútna zbytočnosť.
neni ziadny problem aj pocas menstruacie..ved po mandiach nie su nutena lezat
Mne operovali nohu, zlozita uprava zlomeniny clenka a mala som msz nebol to vobec problem. Mandle mas vonku raz dva, naco oddovat menzes. Ja som si dala tampon a potom uz mi sestricky pomohli.
Injekciu odmietni.je to vyslovene blbost.ak ti oni nevefia.nechcu zmenit datum tak to zvladnes aj ms.len to bude viac krvacat a budes ubolenejsia a samozrejme je to nepohodlne...ale zvladnes
Ja keď som šla vyberať mandle, hneď sama pýtali, kedy mám menzes. Pri mandliach je veľké riziko krvácania. Držím palce, prešla som si tým tento rok.
Ahojte ja idem na pruh ani sa ma nepytali kedy mam menzes az ja som si to doma uvedomila ze asi by som tam mala byt ale asi uz na konci nenzesu volala som zenskej a ta mi povedala ze mozu sa dat tabletky ale ved nemozem brat hormonalnu liecbu pred operaciou .....

@tinka144 je to v pohode lepsie ako mat ms pocas operácie.