icon

Operácia tenisového lakťa

jahu348
16. feb 2026

Dobry den. Bol uz niekto na operacii tenisoveho lakta? Kolko ste boli v nemocnici a zakolko dni od operacii ste mohli ruku pouzivat. Da sa to zvladnut? Dakujem za odpovede

adulka07
16. feb 2026

@jahu348 manžel bol v Košiciach v železničnej nemocnici...myslím že tam bol jednu noc,na druhý deň po operácii išiel domov...a po mesiaci už bola ruka viac menej v poriadku...od vtedy nemá žiadne problémy...ľutoval ,že skúšal všetko možné a neisiel na operáciu skôr

mmonika
16. feb 2026

@jahu348 tiež som po operacii tenisoveho lakťa 5/24, v nemocnici som bola 1 deň, cca mesiac som mala sadru, potom som začala rehabilitovať a postupne ruku používať... A tiež ľutujem že som operáciu nepodstúpila skôr, zbytočne som sa trápila a trpela bolesťami. Odvtedy nemám žiadne potiaže nič.

patrike
16. feb 2026

Co myslis pod pouzivanim ruky ? Ak ti to zafixuju sadrou alebo termoplastom, tak mesiac ruku neohnes v lakti a potom potrva dalsi mesiac, kym sa to ako tak da do poriadku vratane cvicenia na rehabilitacnom.

adulka07
16. feb 2026
@mmonika

@jahu348 tiež som po operacii tenisoveho lakťa 5/24, v nemocnici som bola 1 deň, cca mesiac som mala sadru, potom som začala rehabilitovať a postupne ruku používať... A tiež ľutujem že som operáciu nepodstúpila skôr, zbytočne som sa trápila a trpela bolesťami. Odvtedy nemám žiadne potiaže nič.

@mmonika môj manžel nemal sadru

mmonika
16. feb 2026
@adulka07

@mmonika môj manžel nemal sadru

@adulka07 asi zaleží od kraja, či nemocnice.. ja som mala celu ruku zasadrovanu od ramena až po prsty

jahu348
autor
16. feb 2026
@mmonika

@adulka07 asi zaleží od kraja, či nemocnice.. ja som mala celu ruku zasadrovanu od ramena až po prsty

@mmonika
@mmonika tiez som nepocula este ze davaju sadru Moja mamina bola operovana ale to pred 25 rokmi a vtedy to mala len zafacovane. Fuu no neviem ci sa nato dam