Operácia žlčníka a rodinný príslušník na izbe
Ahojte, čaká ma operácia žlčníka a mám doma 1 ročne bábätko, ktoré bezo mňa nevydrží (presnejšie nezaspi) skúšali sme to už x krat a neúspešne. Neviete či je možné aby bol so mnou má izbe manžel + dieťa?
@petka64756 ahoj, ja som bola tiez na operácii, ked dcérka mala 6 mesiacov. Zajednala som si nadštandardnú izbu, kde bola aj prístelka. Ale ja som ju zo sebou nebrala, nechcela som aby bola v nemocnicnom prostredí.
Hlavne sa pytaju ci kojis, ked chces dieta zo sebou. Tak sa skus popýtať na nadštandardnú izbu.
@petka64756 na bežnej izbe určite nie, na nadštandarde nanajvýš dieťa ak ho kojíš....
@petka64756 a neboj sa, malý nakoniec zaspí....možno s plačom ale zaspí.....v najhošom prípade ho muž dá do kočíka a pôjde večer uspať v kočíku🙂alebo v aute🙂
To myslíš vážne brať tak malé dieťa do nemocnice? A rovno na chirurgiu? Samá baktéria, dieťa čo všetko chytá, dáva do úst, aby ste neskončili oveľa horšie. Okrem toho ako si to predstavuješ? Bude celý čas zavreté v izbe, teba si po operácii asi aj tak veľmi neužije, akurát bude krikom a plačom rušiť ostatných pacientov, ktorí by si možno radi v svojom stave pospali a nepočúvali krik cudzieho dieťaťa. Dobre vieme ako to vie rušiť aj v paneláku, nie to ešte v nemocnici. Ale to je už na tebe, ako si ohľaduplná. Ja by som sa bála predovšetkým tej infekcie. Zvážila by som aj návštevy s takým drobcom, množstvo ľudí príde z nemocnice s nozokomiálnou nákazou, nie je to žiadna sranda.
Tiez by som netahala dieta do memocnice.Sama bakteria,neboj zaspi doma aj bez teba.
keby to samotne dieťa potrebovalo byť hospitalizované v nemocnici? v takom pripade by ho neohrozovali bakterie? detska chirurgia nie je v každej nemocnici.
@petka64756 snáď srandujes? Ročne dieťa na chirurgiu, ved to dieta už je prikrmy, má svoj režim, spi max 2x denne. Sú tam iní chori ľudia čo chcú spať a liečiť sa a nie počúvať detský plač. A ty si ako predstavuješ, že ho po operácii budeš uspávať?
@petka64756 Dieťa bez Teba vydrží, keď bude musieť. Do nemocnice by som ho určite neťahala. Ani Ty nebudeš po operácii v stave, aby si sa oňho postarala.
@petka64756 neblbni! Tolko vydrzi! Mala som 7mesacne, ktore mi tam 2x doniesli na dojcenie, ale boli sme na chodbe pre navstevy.
Tiez som zvazovala tu moznost, ale..kde by bola?? V tom.infekcnom.prostredi? Nie, to v ziadnom.pripade. a to bola este zavislacka na mlieku, ledva zavedené prikrmy! Nechcela ine mlieko ako cez moje prsia a to som.mala.pre nu naodsavane! Tak jej to nejak lyzickovalu, prikrmy redsie, rano som.zaviedla docasne kasu tiez, lyzickovali jej vodu.. Zvladli to, aj uspavanie, hoci vzdy som ju uspavala ja a na prsniku. Tvoje ma uz rok, je starsie trosku, nez vtedy moje 7mesacne.
Bud odloz operaciu, ak sa da, alebo ich nechaj, nech si poradia. Ak nie su komplikácie, zachvilu si doma. Ja som nastupovala v stredu a v sobotu na obed sme sa uz pekne dojcili v pohodli domova.
@petka64756 Dieťa to bude musieť vydržať, veď už má jeden rok, nie je novorodenec. Viem, že žlčník nie je operácia srdca, ale mňa keď operovali, tak som po narkóze grcala a všetko ma bolelo, tak si neviem predstaviť, že by som tam mala mať ešte decko a manžela. A ťahať ročné dieťa na chirurgiu? 🙄 Za 4 dni si doma.

Tak to je otázka na oddelenie v nemocnici, kde budeš ležať. Určite to nie je možné všade. Ale zas...za peníze v Praze dúm