icon

Opuchnuté pysky po sekcii

masenkamedvedova
17. feb 2018

Prosím mamičky ktoré rodili sekciou mám strach sedím a plačem. Som tri dni po sekcii a hneď na druhý deň som si všimla že mám opuchnuté vonkajšie pysky nie celé ale z vrchu neboli to . Akurát su také ako vodou nabrate. Mám strach že sa niečo deje . Nemala ste niektorá skúsenosti s čoho to môže byť? Ďakujem vám za odpoveď. 😩😩😩😩

maminecka2
•
17. feb 2018

@masenkamedvedova Pravdepodobne to bude len opuch po operacii- tekutina klesa gravitaciou dole, takze skoncila tam kde je. Ale ved sa spytaj doktora ci je to OK, este si v nemocnici, nie? Pozru Ta a budes si 100% ista ze je to OK.

majka01_74
•
17. feb 2018

Ked si tri dni po sekcii tak este si v nemocnici, zazvon na sestricku alebo lekara a normalne sa spytaj.
Pokial to neboli, nemalo by to nic znamenat, postupne sa tekutiny uvolnene po porode vstrebu.

karmela
•
18. feb 2018

@masenkamedvedova keď si v nemocnici robia každý deň vizitu,opýtaj sa nech ťa pozrú.

lavieenrose
•
18. feb 2018

ja som bola cela napuchnuta ze som sa nemohla hybat a nikto neriesil ..ze je to normalne..ale opytaj sa preistotu

aduliena3
•
18. feb 2018

@masenkamedvedova ved lezis v nemocnici tak na vizite povedz doktorovi. Podla mna sa to vstrebe. Nepanikar🤣

comedywoman
•
18. feb 2018

Sak koník vie lepsie, ako lekar nee????????

jaq
•
18. feb 2018

po kazdej operacii vznika sterilny zapal (opuch), ktory odznie do 2 t. ak nemas to cervene , horucku nemalo by to byt nic vazne. hlavne nestresuj. ak si v nem tak sa na to opytaj, ak doma chod zajtra do nemocky na kontrolu aby si bola kludna

pininka
•
18. feb 2018

Podla mna si ich mala opuchnute aj pred cisarakom, len si to cez brucho nevidela a necitia pre tlak dietata. Ja ked som sa isla holit pred cisarakom,tak som skoro odpadla ake boli naliate, ale som aj citila ten neskutocny tlak tam dolu. Po porode a 6nedeli sa dalo vsetko do poriadku.