Ostrá bolesť v ľavom uchu
Dobré ráno, momentálne sa nachádzam v nemecku na letnej brigáde, práca je na poli v hocijakom počasí, častokrát sa stáva, že aj keď je horúco, fúka nám priamo vietor do tváre spolu s veľkým množstvom prachu z poľa. Okrem toho som s robotou začala v extrémnej zime a zrazu sa presunula do horúčavy. Pár dni pociťujem kvantitatívne narastajúcu pichľavo ostrú bolesť v ľavom uchu počas dňa a k tomu sa pripojila bolesť hrdla na tej istej strane vždy keď prehltnem. Okrem toho, vždy keď sa nadýchnem pocujem taký divný zvuk v tom uchu akoby som tam mala zaľahnuté ale nemám. Chcem sa opýtať či neviete čo to môže byť, prievan, zápal ? Okrem toho ak tu je nejaký slovák žijúci v nemecku, aký je najsilnejší liek, ktorý mi tu vedia dať bez predpisu a pomohol by? Potrebujem ostať v práci.
Ďakujem veľmi pekne
@ddomcca súhlasím s anjelicek, treba kvapky na predpis od lekára + si dávaj stále vatu do uší keď fúka. Mne to pomáha predísť problémom. Trochu zafúka a hneď ma bolí pravé ucho. Voľnopredajné kvapky nezaberajú, len tie na predpis.

Ved v tej praci snad nespis. Vecer zbehnes na pohotovost a v pohotovostnej lekarni si vyberies Antibiotika. S usami fakt nespekuluj, nic volnopredajne,co by na zapal usi TU v DE poznam, nefunguje,ked Uz mas Take bolesti.