icon

Ostrá páliva bolesť

vevuska2018
25. okt 2022

Dobry večer prajem, chcela by som sa ipytat ze ci je to normalne. Som po operacii chrbtice 23 septembra ma operovali. Lenze po tej operacii ma hrozne zacala boliet az palit a hnusne na dotyk lave chodidlo priehlavok az po prsty na nohach.. Neviem ci to je nieco ako rekonvalescencia alebo nieco podobne.. Neviem. Fakt riadne to boli na dotyk. Tabletky uzivam novalgin a na vecer zaldiar sumivy.. Moze to mat nasledok ta operacia alebo je to nieco iné? Povedala som to vcera na kontrole u neurogicky a ona mi povedala ze, ze to moze mat nasledok po operacii lenze neverim tomu. Lebo pred operaciou ma to nebolelo.

mogaa
26. okt 2022

@vevuska2018 doktorka to povedala správne, samozrejme to môže byť aj z operácie chrbtice.....hlavne ak ti operovali stavec alebo v blízkosti miechy....skús si dávať Milgammu je na nervové zakončenia, bolesť z chrbtice ti môže vyžarovať do celého tela.....ale to že je to z tej chrbtice je len jedna z možností - môže to byť z toho a nemusí...treba asi len počkať aka sa zahojí chrbtica, pôjdeš do kúpelov, ak je to z tej chrbtice tak to skôr či neskôr odzneje...

vevuska2018
autor
3. nov 2022

@mogaa dobry vecer. Aj ked je takto vela hodin uz pomaly rano.. Druhu noc poriadne spat nemozem uzivam tu milgammu ale bolesti neustupuju. Neviem. Aj ked som volala do NZ tao mi povedali ze skor ako 4 mesiace nemozem ist na magneticku... Ale rehabilitacie mi predpisali uz ale ci ich zvladnem na tu bolest co mam tak neviem.. Tej nohy od priehlavku sa stale neviem vobec dotknut niekedy je to bolest taka ze akokeby nozom mi niekto pichne.. A inokedy vystrelu bolest z chrbtice taka ze mi zablokuje celu lavu nohu ja si pomaly zacinam mysliet ci mi dalsia platnicka nevyskocila.. Alebo ci nebude nutna dalsia operacia kvoli tej nohe ci mi nebudu odstranovat tie poskodene nervy. Kolko tam je dlzka liecenia po odstraneni nervov poskodenych??

mogaa
3. nov 2022

@vevuska2018 fúúú to Vám neviem povedať a ani či sa vôbec poškodené nervy na chrbtici dajú odstrániť.....práveže tá millgamma sú len vitamíny B skupiny a tie pomáhajú pri poškodených nervoch.....niečo rovnaké je aj Revitalnerv len tam je aj kyselinakyselina alfa lipoová a tá že obnovuje nervy....
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/rev...
ale tiež je to len vitamínový doplnok a účinnosť je otázna....

beucika77
20. sep 2025
@vevuska2018

@mogaa dobry vecer. Aj ked je takto vela hodin uz pomaly rano.. Druhu noc poriadne spat nemozem uzivam tu milgammu ale bolesti neustupuju. Neviem. Aj ked som volala do NZ tao mi povedali ze skor ako 4 mesiace nemozem ist na magneticku... Ale rehabilitacie mi predpisali uz ale ci ich zvladnem na tu bolest co mam tak neviem.. Tej nohy od priehlavku sa stale neviem vobec dotknut niekedy je to bolest taka ze akokeby nozom mi niekto pichne.. A inokedy vystrelu bolest z chrbtice taka ze mi zablokuje celu lavu nohu ja si pomaly zacinam mysliet ci mi dalsia platnicka nevyskocila.. Alebo ci nebude nutna dalsia operacia kvoli tej nohe ci mi nebudu odstranovat tie poskodene nervy. Kolko tam je dlzka liecenia po odstraneni nervov poskodenych??

@vevuska2018 ako ste dopadli? Mám to teraz podobne