Pálenie v krku a hrudníku
Ahoj, nikdy som nepocitovala reflux, neviem, ako to vnímať. Len mám naň podozrenie, alebo netuším, čo mi je. V oktobri napínanie na zvracanie, bez zvracania, bez bolesti brucha atd. To sa ukludnilo, ale este stale to ma dozvuky, ze hlavne rano, ak sa snažíˇ “vychrchlať” hlien z krku, tak ma môže napnuť, to mi nikdy nerobilo. Pred 3 tyzdnami mi diagnostikovali tetaniu najtažši stupen, trosku si aj nahovaram, je to tetania? Ale mam take potiaze, v decembri cca 19. ma zacali palit akoby priedusky, akoby virus, aj som zachripla, aj kaslala, bez teploty, ale akotak mi zacalo byt cca 1.1…, polracovanie, pred 3 tyzdnami som mala akoby plne pluca hlienu, ze som mala pocit v prieduskach, aj ked som sa andychla akoby tam bol hlien, to uz nemam… ale od vcera a aj dnes ma neznesitelne skrabe, pali v krku a vlastne od toho kaslania z decembra mam stale dajake palenie a precitlivelost v hrdle :( Nevracia sa mi jedlo do ust alebo nieco taketo… a divne je, ze v noci ked si lahnem som uplne ok a rano to vzdy zacne :( Aj ked rozoravaˇ a musim sa nadychnut akoby tak citim v hrdle podrzdenie a furt na to musim mysliet, som nervozna… kam ist na vysetrenie? Co to je? tetania? reflux? Nejaka podobna skusenost? Dakujem
ake vyšetrenia si absolvovala? A kolko máš rokov prosím ťa?
Tetania je pernamentne prekyslený organizmus zo zle zloženej stravy, stresu, vyčerpania... a demineralizuje telo. Máš veľký deficit minerálov ich nedostatok a prekyslený žalúdok spôsobujú kŕče, napínanie a pálenie = reflux, búšenie srdca...
Konzumuješ veľa zbytočných potravín prekysľujúcich a zahlieňujúcich telo cukor, biela múka, kysnuté pečivo, káva, kofeín... pridaj alkalické potraviny.
Uprav si stravu, nasaď probiotika + Elektrolyty bez cukru a sladidiel, pred spaním užívaj magnézium.
Tu ti žiadny lekár nepomôže, musíš zmeniť životný štýl, stravu.. inak skončíš u psychiatra na antidepresívach
Tetania je pernamentne prekyslený organizmus zo zle zloženej stravy, stresu, vyčerpania... a demineralizuje telo. Máš veľký deficit minerálov ich nedostatok a prekyslený žalúdok spôsobujú kŕče, napínanie a pálenie = reflux, búšenie srdca...
Konzumuješ veľa zbytočných potravín prekysľujúcich a zahlieňujúcich telo cukor, biela múka, kysnuté pečivo, káva, kofeín... pridaj alkalické potraviny.
Uprav si stravu, nasaď probiotika + Elektrolyty bez cukru a sladidiel, pred spaním užívaj magnézium.
Tu ti žiadny lekár nepomôže, musíš zmeniť životný štýl, stravu.. inak skončíš u psychiatra na antidepresívach
@anonym_306c86 máš prosím tipy na konkrétne produkty?
@lhea reflux je tlak an hrudi a palenie v pazeraku. ano to je reflux. ( pokial mas ok srdce)
@anonym_306c86 máš prosím tipy na konkrétne produkty?
@lhea prepáč, neviem odporučiť produkty neužívam ich. Prijímam živiny zo stravy, len odporučím magnézium citrát, ale popýtaj sa v lekárni.

to môže byť aj pankreas mne tak zistili cukrovku a potom nasledne pankreas.Beriem lieky a je dobre.Presne na vracanie ma napinalo nevracala som a palilo ma ako keby že pažerak ale bolo to už cukrovka a pankreas.