Pálenie záhy v noci
Dobré ráno. Posledné dni ma v noci budí pálenie záhy.
Cez deň to ešte ako-tak ide, ale keď si ľahnem, začne to. Skúšam nejesť neskoro, dávam si vyšší vankúš, ale stále nič moc. Neviem, či je to zo stresu, jedla, alebo už to mám riešiť s lekárom.
Mali ste to takto v noci? Čo vám reálne pomohlo?
Tehotná nie som :-/
Netreba hneď strašiť s rakovinou pre boha…skus zmeniť stravu, viac sa zamerať na to, čo do seba dávaš. Všetko začína od raňajok. Menej sladkosti, menej uktrasoracovanych potravín, údenín, mastných a kyslých jedál. Dostatok tekutín a vlakniny. Nejesť 3 hodiny pred spánkom. Pre mňa bolo najťažšie si nastaviť to, že nejesť 3 h pred spaním ale zvykla som si, lebo keď si dáš kvalitnú veceru a nie blbosti, tak nebudeš hladná a vydrzis.
Ešte by som poradila, neľahnúť si po jedle ale byt opretá cez deň.
Prečítaj si na internete aké opatrenia sa používajú pri pálení záhy. Sú tam diétne opatrenia pred spaním by si nemala minimálne tri hodiny jesť. Ak nepomôže tak choď za praktickým lekárom predpíše ti liek Nolpaza, ktory si budeš dávať na noc. Ale základ musíš urobiť ty a samozrejme tvorbu kyseliny podporuje aj stres.

Mne škodilo pečivo, mäsové výrobky keď som ich nejedla už poobede a večer tak bolo dobré 🙂 a keď bolo zle tak som si dala bystrinku a pomohlo dokým som sa znova nenapila vody, keď som si v noci dala vodu zase ma začala páliť 🤷 keď máte takto dlhodobú stab treba to riešiť lebo kyseliny si strašná svina a môže to dôjsť až k predrakovinovemu štádiu