Panická porucha a opaľovanie
Ahojte zas ja.. Takže už som si našla psychiatra už len Cakam na termín. Stále mám toho viac a viac teraz lebo mam aj menštruáciu veľmi je to bolestivé ten pocit na hrudníku pocit na vracanie potenie nic nevidím okolo seba nos sa mi stiahne hlava hrudník viem sa už sama ukludnim zee o nic nejde aj keď prvé minuty vždy sa rozplačem tieto dni aj 4 krát na deň to mám. . No ale ako viete všetky tu moje starosti mi robí môj vzhľad. A od mojich 15stich rokoch som každé leto horela na slnku a bola tmavá. Ja nenávidím byt biela cez zimu solarko a tak. A to som prirodzená blondína s bledym obočím ale pekne sa opalim vždy do čierna 😏 alkohol nevadí prežijem. Nikdy som nebola ako väčšina Sloveniek že len tak sa viem zabaviť ale to pri antidepresivach už nebudem môcť ani pivo? Ja ho tak milujem trosku ma da do nálady som šťastnejsia ani glg rakije? 😐😰😬 ved z toho budem mat ešte väčšie depky😰 áno napicham si pery už mám trošku spravím všetko na sebe ale bez solária to nejde. Mám aj akné a solarko mi na to pomáha tuto zimu sa chystám aj na chem peelingy. Stále mám lepšiu tvár.Ako ste to vy baby mladé riešili? Ktoré máte tuto poruchu? 😑😰
@nikita606nns prosím ta aku.poruchu? Ze máš akné? Smer kožný lekár? No mne skôr udrelo do očí,ze sa mladá baba nevie, nechce vzdať alkoholu..ani glg piva,rakije?? Úplne máš pokrivené hodnoty, aby si sa mala liečiť,brat antidepresíva, to neni hanba ani nic na urážanie ist k psychologovi. Ty budes tu smoglit,ze asi na lieky nemozes si dat...

Vymaž si tento účet a vyhladaj si pomoc u odborníka.