Papilóm v prsníku: Ako ho riešiť?
Ahojte baby ma niektorá z vas tento problem? Mne ho dnes na usg prsníkov našli. Hrčku pozorujem už 5 rokov nemení sa minulý rok mala 14 mm a dnes mi namerali tiež 14mm. 27 aprila idem do mamacentra v Košiciach šaci. Ako ste to riešili?
Ahoj, mala som papilom roky v prsniku, lekar ho len sledoval na kazdorocnych kontrolach. Az sa stalo to, ze sa asi po 10 rokoch zmenil na invazivny karcinom... Ak by som mala terajsi rozum a informacie na zaciatku, trvala by som na jeho vybrati hned, nesuhlasila by som iba s jeho sledovanim. Tolko moja skusenost.
@anonym_671700 a všetko je v poriadku? Ja som bola na usg včera a som objednaná 27 aprila do mammacentra…tiež ho mám pár rokov. Ale včera som bola na USG a mám všetko čisté je pekne ohraničený.
Ahoj, mala som papilom roky v prsniku, lekar ho len sledoval na kazdorocnych kontrolach. Az sa stalo to, ze sa asi po 10 rokoch zmenil na invazivny karcinom... Ak by som mala terajsi rozum a informacie na zaciatku, trvala by som na jeho vybrati hned, nesuhlasila by som iba s jeho sledovanim. Tolko moja skusenost.
@anonym_671700 môžem vám napísať súkromnú správu?