icon

Pichanie v podbrušku po menzese

lilyianka
30. máj 2018

Ahojte baby,
Idem sa sem poradiť. Ms som mala teraz cez vikend ( sobota, nedela), potom uz len spinenie az doteraz...taku krátku ms mám už dlho, čiže to riešiť nejdem. Trápi ma skôr to, že pred ms ma začalo pichať v podbrušku, brala som to ako príznak prichadzajúcej ms. Lenže pichá ma dole stále i keď mi v podstate už skončila...len chcem podotknúť, že predtým sa mi to nikdy nestalo. Ta bolesť je nepríjemná, trvá to dnes už celý deň s rôznou intenzitou...ale niekedy to riadne zaboli a v podstate to takto je od min.tyzdna. .čo to môže byť? Ešte podotknem, že lieky ani hak neberiem...dakujem za rady

danyb
•
30. máj 2018

@lilyianka ak dovolíš, pridám sa, aj ja mám takýto problém a chcela by som vedieť čo baby napíšu, že čím to môže byť 😲

montemotherone
•
30. máj 2018

@lilyianka môže to byť prechladnuté. Ja som mala nedávno zápal močových ciest, a ešte ma to občas takto pobolieva. Teraz je dosť rizikové obdobie na prechladnutie. Striedanie teplôt, prievan, klíma... Skús si dať hrubé ponožky, aj na noc... (viem, vonku teraz asi nie 🙂 Jednoducho nohy do tepla

titla
•
30. máj 2018

Ja keď som sa gynekológovi sťažovala na bolesti mimo MS, tak povedal, že to môže byť príznak endometriózy.

elysiacik
•
30. máj 2018

Môže to byť napríklad aj zápal ako ti už písala montemotherone, bolo by dobré ísť ku gynekológovi 🙂

lilyianka
autor
•
30. máj 2018

@montemotherone
@titla
@elysiacik
Ďakujem baby za odpoveď...tak snáď to bude "len" prechladnutie, lebo keď som pozerala tu endometriazu no ďakujem pekne 😐
Dnes ma to bolelo celý deň a aj boli...ci ležím, sedím, chodím...k tomu na ešte aj krize bolia...ta bolesť podbruška je taká akoby stála, proste pretrváva stále, len sem tam má tam tak nepríjemné pichne...
Je aj pravda, že behám z vonku do klímy a pod....a dnes sa mi podarilo sadnúť si na obede presne pod klimu na studené kožené sedačky.. .
Nuž uvidím ako bude zajtra a keď sa to nezlepší pôjdem v piatok lekárovi radšej...

adri_123
•
5. jún 2018

Keď som ja chodila po vyšetreniach kôli bolestiam tak mi dali len železo a nejaké silne lieky ktoré nepomohli...ja mám pichanie v podbrušku pred a aj po...raz ma dokonca začalo pichať v podbrušku týždeň pred ms a mala som to dostať až o nejaké 3t...s tým pichanim som sa dostala na rengen brucha a ku chirurgovi ktorý mi nič nezistil a nakoniec mi pichol len injekciu s nejakou latkou na uvoľnenie.Dostala som 2 injekcie za 2 dni a bolesti neprestávalo.Nemohla som sediet , spať , chodiť.. proste nič.Nakoniec som sa s tým musela zmieriť.

lilyianka
autor
•
5. jún 2018

@adri_123 tak ú mňa sa problém vyriešil, po pár dnoch to prešlo, jednalo sa asi o prechladnutie