icon

Pikantné štípe dvakrát

19. nov 2022

Potrebujeme overiť jednu hypotézu 😀 Mám covid, absolútne nemám čuch a ani chuť, všetko chutí ako nič. Takže nejak prirodzene siaham po jedlách ktoré sú veľmi štipľavé, dochucujem s chilli, všetko zalievam so Srirachou atď., v množstvách ktoré by som za normálnych okolností nejedla lebo by bolo jedlo príliš pikantné. No aj tak necítim nič. A teraz k jadru veci - ako sa hovorí, štipľavé štípe dva krát - aj keď ide dnu, aj keď ide potom druhou stranou von. No, a mňa to neštípe ani keď som na veľkej potrebe. Čiže ako to som úplne všade stratila zmysly? 😄😄 Či keď to neštípe hore tak ani dole? Nesmejte sa, ale je to tak. Zažil toto ešte niekto?

cicuca
19. nov 2022

No, aj vďaka takejto ľahkosti je život krásny ❤️ prajem skoré zotavenie a keď neštípe, tak neštípe, veď to sama cítite 🙃

ichbinich
19. nov 2022

Prepac, strasne sa rehocem 😂
Zazila som to povestne dvojnasobne stipanie asi dva krat 😅
Ale teda to nebola iba sriracha vtedy. To bola cili pasta, ktora bola zle oznacena - nie jalapeno, ale habanero 😀 A to druhe bola original indicka pasta, kde na prvom mieste v zlozeni bolo tiez cili 😀

A nie, nemyslim si, ze covid ma vplyv aj na opacny koniec 😉 Ak si zvyknuta jest stiplavejsie veci, trochu pritvrdit podla mna neznemena automaticky, ze bude stipat dva krat 😉

V kazdom pripade ti prajem skore uzrdavenie a hlavne ziadne nasledky!

autor
19. nov 2022

Ďakujem za odpoveď dámy, no ležím momentálne v posteli s dusivým kašľom tak mám čas premýšľať nad takýmito životne dôležitými témami 😀 idem si pripraviť poriadne pikantný zázvorový čaj

oli18
19. nov 2022

No to o h....ach tu chces diskutovat? 🤮 🙈

nwnw
19. nov 2022

Musis dat viac viac viac 🤣🤣🤣. Tiez som raz machrovala s feferonkovym gulasom aj 4x spipal 😄🤦😩

liusa82
19. nov 2022

@autor ja velmi lúbim štiplavé jedlá.A vôbec ma to neodradzuje že to štípe dva krát😀 No to bud rada že teba to obišlo😀 ja si to ani nevšímam či je to stále tak.Možno raz to štípe raz nie.Musím si to viac všímať a tiež spraviť taký test🙂

autor
19. nov 2022

@oli18 Prosím? Predsa o vplyve požitia spracovaných plodov predovšetkým exotických druhov krovitých paprík, rastúcich v trópoch a subtrópoch Indie, Číny, Japonska, Vietnamu, Afriky, Južnej a Strednej Ameriky, zvlášť Mexika na celkovú funkciu črevnej peristaltiky v čase (dúfam) dočasnej anosmie spôsobenej vírusom Covid-19.

veselo_neveselo
19. nov 2022

Jj, to musi byt nieco ine ako sriracha aby to palilo aj na ostatnom konci.
Ale bud rada, lebo to musi byt hrozny zaberak na cely traviaci system, taka stiplavina.
A inak, ked som stratita cuch, cosi som varila, sekala som cesnak na drobno -a nic, dala som cesnak do panvice -a nic, fakt som sa musela smiat. S nosom pomaly v hrnci, a nic som necitila 🙂
Akoze, ja som toto mala pomaly ako jediny priznak , tak sa z toho mozem smiat. Inak verim, ze to ziadna sranda nieje...
Skore uzdravenie!

danica2711
19. nov 2022

človek sa dozvie niečo nové, o covidovej riti som ešte nepočula

marca12
19. nov 2022

Toto je najlepsia odpoved,aku som kedy na koni citala 👏👏👏

cicuca
19. nov 2022

👏👏👏👏 😎

cicuca
19. nov 2022

A na ten kašeľ je veľmi dobrá divozelová tinktúra

autor
19. nov 2022

@nwnw 😄😄 tak snáď ma to nedobehne o pár dní keď sa mi vrátia stratené zmysly

autor
19. nov 2022

@veselo_neveselo Presne toto... varím a necítim nič, cesnak, ani cibuľu, ani ten zázvor, je to veľmi zvláštne. Už sa mi to pár krát stalo pri prechladnutí, ale vždy som cítila aspoň náznak, teraz absolútne nič...

autor
19. nov 2022

@cicuca vďaka, to nepoznám, je to vhodné aj v tehotenstve?

autor
19. nov 2022

@marca12 Teraz neviem či moja, alebo tá od Danica2711 😄

cicuca
19. nov 2022

https://www.bioshop.sk/tinktura-z-byliny-divoze... toto som vygoolila, ale myslím, že sa môže aj v tehotenstve. Poprípade nakvapkať do horúceho čaju, aby sa alkohol vyparil. Alebo aj propolisová tinktúra by mohla byť účinná a ešte ti aj prečistí telo a posilní imunitu 🙂

autor
19. nov 2022

@cicuca ďakujem 😊

marca12
19. nov 2022

Tvoja samozrejme