Pikantné štípe dvakrát
Potrebujeme overiť jednu hypotézu 😀 Mám covid, absolútne nemám čuch a ani chuť, všetko chutí ako nič. Takže nejak prirodzene siaham po jedlách ktoré sú veľmi štipľavé, dochucujem s chilli, všetko zalievam so Srirachou atď., v množstvách ktoré by som za normálnych okolností nejedla lebo by bolo jedlo príliš pikantné. No aj tak necítim nič. A teraz k jadru veci - ako sa hovorí, štipľavé štípe dva krát - aj keď ide dnu, aj keď ide potom druhou stranou von. No, a mňa to neštípe ani keď som na veľkej potrebe. Čiže ako to som úplne všade stratila zmysly? 😄😄 Či keď to neštípe hore tak ani dole? Nesmejte sa, ale je to tak. Zažil toto ešte niekto?
Prepac, strasne sa rehocem 😂
Zazila som to povestne dvojnasobne stipanie asi dva krat 😅
Ale teda to nebola iba sriracha vtedy. To bola cili pasta, ktora bola zle oznacena - nie jalapeno, ale habanero 😀 A to druhe bola original indicka pasta, kde na prvom mieste v zlozeni bolo tiez cili 😀
A nie, nemyslim si, ze covid ma vplyv aj na opacny koniec 😉 Ak si zvyknuta jest stiplavejsie veci, trochu pritvrdit podla mna neznemena automaticky, ze bude stipat dva krat 😉
V kazdom pripade ti prajem skore uzrdavenie a hlavne ziadne nasledky!
Ďakujem za odpoveď dámy, no ležím momentálne v posteli s dusivým kašľom tak mám čas premýšľať nad takýmito životne dôležitými témami 😀 idem si pripraviť poriadne pikantný zázvorový čaj
No to o h....ach tu chces diskutovat? 🤮 🙈
Musis dat viac viac viac 🤣🤣🤣. Tiez som raz machrovala s feferonkovym gulasom aj 4x spipal 😄🤦😩
@oli18 Prosím? Predsa o vplyve požitia spracovaných plodov predovšetkým exotických druhov krovitých paprík, rastúcich v trópoch a subtrópoch Indie, Číny, Japonska, Vietnamu, Afriky, Južnej a Strednej Ameriky, zvlášť Mexika na celkovú funkciu črevnej peristaltiky v čase (dúfam) dočasnej anosmie spôsobenej vírusom Covid-19.
Jj, to musi byt nieco ine ako sriracha aby to palilo aj na ostatnom konci.
Ale bud rada, lebo to musi byt hrozny zaberak na cely traviaci system, taka stiplavina.
A inak, ked som stratita cuch, cosi som varila, sekala som cesnak na drobno -a nic, dala som cesnak do panvice -a nic, fakt som sa musela smiat. S nosom pomaly v hrnci, a nic som necitila 🙂
Akoze, ja som toto mala pomaly ako jediny priznak , tak sa z toho mozem smiat. Inak verim, ze to ziadna sranda nieje...
Skore uzdravenie!
človek sa dozvie niečo nové, o covidovej riti som ešte nepočula
Toto je najlepsia odpoved,aku som kedy na koni citala 👏👏👏
👏👏👏👏 😎
A na ten kašeľ je veľmi dobrá divozelová tinktúra
@nwnw 😄😄 tak snáď ma to nedobehne o pár dní keď sa mi vrátia stratené zmysly
@veselo_neveselo Presne toto... varím a necítim nič, cesnak, ani cibuľu, ani ten zázvor, je to veľmi zvláštne. Už sa mi to pár krát stalo pri prechladnutí, ale vždy som cítila aspoň náznak, teraz absolútne nič...
@cicuca vďaka, to nepoznám, je to vhodné aj v tehotenstve?
@marca12 Teraz neviem či moja, alebo tá od Danica2711 😄
https://www.bioshop.sk/tinktura-z-byliny-divoze... toto som vygoolila, ale myslím, že sa môže aj v tehotenstve. Poprípade nakvapkať do horúceho čaju, aby sa alkohol vyparil. Alebo aj propolisová tinktúra by mohla byť účinná a ešte ti aj prečistí telo a posilní imunitu 🙂
@cicuca ďakujem 😊
Tvoja samozrejme

No, aj vďaka takejto ľahkosti je život krásny ❤️ prajem skoré zotavenie a keď neštípe, tak neštípe, veď to sama cítite 🙃