icon

Planetárna bradavica

8. aug 2023

Ahojte , Ach ja som len hlupák . Na nohe som si myslela že mám kurie oko .. začala som ošetrovať na chvíľu sa mi zdalo že zmizlo neriešila som to nejako a kuknem a tam ďalších 10 vedľa seba . Tak ošetrujem osetrujem skriabem dávam kyselinu s. Kúpele na nohy a dnes mi z jedného šla krv .. a ja čítam a ro nebude kurie oko ale bradavice a vedľa seba a veľa 🙈 pomoc čo robiť . Ja som z toho úplne nestastna už chcem mať kľud a pekne nohy 😏

Strana
z2
autor
9. aug 2023

Toto je čo som mala na prste “zahojene” keď som si myslela že je to kurie oko .. a takto sa mi to vrátilo do pár týždňov ešte horšie a na Päte mám asi 10-12 ks vedľa seba maličkých bodiek a na strede nohy jednu veľkú ..

autor
9. aug 2023

To bile a zbielnute je z tej kyseliny kvôli nej ro vyzerá tuším 3x tak horšie 😀

zuzana76
9. aug 2023

@autor asi ano, bradavica je to, videla si,a ke som to mala ja? ved chod k tomu dr, len nie vzdy sa to podari aj tym dusikom, mojmu synovi to potom vyrezavali na chirurgii, ja som sa hlavne bala, ze som mala toho vela a ze nebudem moct chodit

autor
9. aug 2023

@zuzana76 áno veď pôjdem radšej nech ma vyšetria nech to pozrie a uvidíme čo ďalej .. ale teda .. hruza des ako to aj boli už Jak som si to pilnikovala a skrabala 🙈

flowerss
10. nov 2023

dobry den aj ste sa to zbavili?mam tiez to iste roky neviem co s tym uz

autor
12. jan 2024

@flowerss nie stále to mám a keď vyzerá že dobre tako5 sú spať :(

Strana
z2