icon

Plastika nechtového lôžka alebo sponovanie

Včera o 18:34

Za aky cas Vam pomohlo sponovanie na ne-zarastanie nechtu? 40e 1spona, ktora sa meni po mesiaci, tak zvazujem, co robit. Ci dat po 25r problemov tomu sancu, abo ist na plastiku nech.lozka-zuzenie nechtu, kt.stoji 55e u chirurga🤔🫤

alenamihal
Včera o 19:23

no mne spona velmi pomohla...preco sa meni po mes??? ja som mala sponu az kym mi nevyrastla s nechtom a tym padom mi pekne vyrovnala necht..ja som uz videla,ze pri problemovom zaraste dala pedikurka sponu z drotika a krasne to vytvarovalo necht..ja by dala sancu spone...

veve889
Včera o 19:54

Aj ja som mala sponu a som rada, ze som si ju pred rokmi dala - do vtedy som mala necht tak hruby, ze som ho uz doma nevedela odstrihnut. Do toho bol zvlneny a taky do zlta. Po spone je krasny, tenky. Mala som ju priblizne rok - tolko trva nez necht vyrastie a chodila som na nu mesacne - posuvat. Pedikerka mi ju vzdy posunula o kusok a tym ten necht vyrovnavala. Uz to bude 10 rokov a stale super.

veve889
Včera o 19:57

Zabudla som napisat, ze mi tiez stale zarastali nechty a neskutocne problemy som mala a od vtedy mam pokoj.

veronikah96
Včera o 19:59

Pripájam sa ku komentárom hore. Mala som šponu po úraze, keď mi krabica spadla na nohu a zatlačil sa mi necht do lôžka. Na chirurgii už chceli strhávať necht, ale som rada, že som najprv išla na medicínsku pedikúru a špona krásne necht vyrovnala, bolesť hneď ustúpila a zápal bol tiež veľmi rýchlo preč. Odvtedy sa problém nevrátil a necht už rástol rovno bez zarastania 🙂