Platia sa na pohotovosti vopred alebo na splátky?
Dobrý deň. Mam takú otázku.. sice som nebola na to pripravená.. teraz som mala clviac vydavkov, ale začal ma strašne bolieť zub a poobede pojdem na pohotovosť (k svojmu sa mi nedá, som teraz bez auta a cestu mam daleko) .. ale pozerala som cennik na pohotovosti, vedia dávať aj na splatky? Ci bez peňazí ma neošetria ? Ako toto vlastne funguje ? Za svojich 30rokov zivota nemam s tym skusenosti, ale zub bude musiet ist urgentne von. Ďakujem za radu.
Všetkých, čo poznám, čo si dávali vyberať osmičky, tak to mali naplánované ako zákroky buď na stomatochirurgii alebo u svojich zubárov (nie každý zubár to robí). Na pohotovosti im to nerobili nikde, Max dali niečo proti bolesti.
Ja svoje tiež budem u svojej a vravela, že to sa budeme musieť dohodnúť (aby som si obehala RTG alebo aby ona mala termín).
Na pohotobosti Ti na spaltky urcite nedaju. To skor skus normalne u sukromneho zubara
Inak dobrý postreh ... ak človek na toto nemá, čo ma robiť?
Výmenný lístok si skus telefonicky vybaviť s Dr, nech ti pošle ak vie... ak teda vie o 8micke... A vybavene si lekára na vybratie tam kde si... pozeraj cenníky, sú súkromní a " sukromni" zubári. Vieš pozrieť cenníky aj stomatochirurgii v nemocniciach... myslím ze tam by to nemali byť také palky.

ak to je osmička to ani pohotovosť každá nespraví, možno ju ani nebude treba trhať mne ich najskôr narezali a vkladali do nich nejaký liek proti zápalu až keď nepomohlo ani u jednej u za dva týždne smer chirurg , lebo rástli zle a bolo to na dlhši zakrok
Obvolaj stomatochirurgie ak máš istotu ze musí ísť von. Ale ja som u chirurga ako plánovany zakrok už v 2016 roku za toto platila 150 eur za každú dolnú osmičku.