icon

Platia sa na pohotovosti vopred alebo na splátky?

25. jún 2024

Dobrý deň. Mam takú otázku.. sice som nebola na to pripravená.. teraz som mala clviac vydavkov, ale začal ma strašne bolieť zub a poobede pojdem na pohotovosť (k svojmu sa mi nedá, som teraz bez auta a cestu mam daleko) .. ale pozerala som cennik na pohotovosti, vedia dávať aj na splatky? Ci bez peňazí ma neošetria ? Ako toto vlastne funguje ? Za svojich 30rokov zivota nemam s tym skusenosti, ale zub bude musiet ist urgentne von. Ďakujem za radu.

Strana
z2
lakebabe
25. jún 2024

ak to je osmička to ani pohotovosť každá nespraví, možno ju ani nebude treba trhať mne ich najskôr narezali a vkladali do nich nejaký liek proti zápalu až keď nepomohlo ani u jednej u za dva týždne smer chirurg , lebo rástli zle a bolo to na dlhši zakrok
Obvolaj stomatochirurgie ak máš istotu ze musí ísť von. Ale ja som u chirurga ako plánovany zakrok už v 2016 roku za toto platila 150 eur za každú dolnú osmičku.

guudy
25. jún 2024

@sisa_s ale pravdepodobnost, ze to bude iny zub, je vyrazne vyssia🤣
Za osmicky som platila 250/ks u svojho stomatochirurga pred cca 7-8 rokmi. Planovane, vsetky 4 naraz😁😁😁. Liter zahucal🤭

sisa_s
25. jún 2024

@guudy 😅 masaker suma, ja zatial mam vsetky, obcas sa ozvu, tak im dohovorim, ze nie je vhodny cas na trhanie, tak sa zase ukludnia 😀 uvidime, ci na mna dojde raz

guudy
25. jún 2024

@sisa_s kym dohovor funguje, tak preco nie ;)
Ale uz setria na ne, hej?😁

sisa_s
25. jún 2024

@guudy nasetrene je, skor sa chcem vyhnut zakroku 😀 preto som to vzdy odkladala

beasy
25. jún 2024

@sisa_s Sisa hypnotizuje zuby tak ked ma najblizsie nejaky rozboli idem ku nej nech mu dohovori 😮😂😂

h2
25. jún 2024

@guudy A toto si nevidela?

vkatush
25. jún 2024

Všetkých, čo poznám, čo si dávali vyberať osmičky, tak to mali naplánované ako zákroky buď na stomatochirurgii alebo u svojich zubárov (nie každý zubár to robí). Na pohotovosti im to nerobili nikde, Max dali niečo proti bolesti.

Ja svoje tiež budem u svojej a vravela, že to sa budeme musieť dohodnúť (aby som si obehala RTG alebo aby ona mala termín).

mk1111111111
25. jún 2024

Na pohotobosti Ti na spaltky urcite nedaju. To skor skus normalne u sukromneho zubara

guudy
25. jún 2024

@h2 a ty si nevidela, ze sme to uz doriesili? ;)

guudy
25. jún 2024

@sisa_s chapem, ja som bola na seba hrda, ze som ich dala na jedno sedenie 😁

simca06022011
25. jún 2024

Inak dobrý postreh ... ak človek na toto nemá, čo ma robiť?
Výmenný lístok si skus telefonicky vybaviť s Dr, nech ti pošle ak vie... ak teda vie o 8micke... A vybavene si lekára na vybratie tam kde si... pozeraj cenníky, sú súkromní a " sukromni" zubári. Vieš pozrieť cenníky aj stomatochirurgii v nemocniciach... myslím ze tam by to nemali byť také palky.

h2
25. jún 2024

@guudy Nevidela. A to som sa zvlášť pozerala. 🤷‍♀️

Strana
z2