icon

Po akom čase sa môžem nakaziť s Covidom, keď som ho mala v novembri?

olinaaaa
6. jan 2022
csipcsip000
6. jan 2022

Nie vlastna skusenost ale počula som otom že 3 tyzdne po prekonani mala baba pozitivny vysledok ak sa ti nevytvoria protilatky mozes sa hned znova nakazit

deti95060810
6. jan 2022

synov kamarát za mesiac...

viestta
Odpoveď bola odstránená
pribinak
6. jan 2022

@olinaaaa daj si zmerať protilátky, budeš vedieť viac

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@pribinak mam urobene a to ale v novembri som si dala rabit a pivedal ze niesu nizke

pribinak
6. jan 2022

@olinaaaa veď to sa nemá robiť hned po prekonaní, treba tam čas. odstup
Teraz ti protilátky urobia v lekárni dr. Max za 10 EUR

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@pribinak to ozaj..a cakam dlho

pribinak
6. jan 2022

@olinaaaa čakáš 10 min. Ale nerobia to v každej lekárni dr. max, musíš si zistiť v ktorej vo vašom meste

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@pribinak no pojdem..len troska mam.obavi ja som.po covide a kamoska s ktorou som bolA je pozitivna...ja som.s nou bola v pondelok a vcera uz bola pozitivna...tak sa.bojim

pribinak
6. jan 2022

@olinaaaa si ockovana?

jamidea
6. jan 2022

@olinaaaa objektivne zistis, ze si opat nakazena covidom iba ak 100% vies, ze si uz od novembra negativna. Ja som mala covid v polovici oktobra a odvtedy som este nemala negativny antigen. Takze neviem ako by som si potvrdila, ze mam covid po par mesiacoch znova. Jedine priznakmi...bez cuchu, chuti a unava.

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@pribinak nie...ty?

jamidea
6. jan 2022

@olinaaaa neboj. Neockovani su po prekonani chraneni lepsie ako ockovani. Teraz si chranena.

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@jamidea kazdy covid ma ine priznsky...nie??joj ale mi zss sibe..no strach

jamidea
6. jan 2022

@olinaaaa neviem, len som nahlas rozmyslala,ako by som si potvrdila ja, ze mam zas po 2m kovid,kedze som stale +. Jedine priznakmi. Inak nijako.

marca12
6. jan 2022

@jamidea mali by byt,ale kedze ludske telo nie je ako robot,tak nie kazdy je chraneny. Znama mala covid koncom leta horsi priebeh a v decembri znova dostala,ale taky,ze nevieme,ci prezije,stale je v nemocnici. Pri covide si asi nikto nemoze byt isty.

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@marca12 kolko ma rokov???

pribinak
6. jan 2022

@olinaaaa áno

jamidea
6. jan 2022

@marca12 to pri ziadnej chorobe. Ani nicim inym si clovek nemoze byt isty. Vzdy sa v zivote nieco zle moze udiat. No ak by som stale ocakavala najhorsie, tak by som tu asi uz nebola.

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@jamidea pravda..no ale toho covidu sa vuaceri ludia boja

pribinak
6. jan 2022

@jamidea poprosím tá, zdroj tohto tvrdenia

jamidea
6. jan 2022

@pribinak nemyslim si, ze toto je predmetom otazky autora, a nemienim sa tu zapajat do rozdelovania ludi, ale ok, staci vediet citat, a rozmyslat, hovori o tom velmi vela zahranicnych i nasich vedcov, clankov, videi, lekarov.

pribinak
6. jan 2022

@jamidea keď tá to tak strane obťažovalo, tak si mi nemusela odpisovať

jamidea
6. jan 2022

@pribinak potvrdzujes mi moj dojem, ze v kazdej stagnujucej diskusii musi byt jeden "rypac",ktory ju chce trosku postrcit dopredu. Pekny vecer.

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@pribinak baby idete sa tu vadit.??nebudte blbe...kazdeho to je vec ci sa zsuckuje.ja mam na to svoj dovod a nechcem sa dat...nebudme ku sebe zly len koli tej vlade co snami nsrobili..este aby zaockovanym niekedy nebola dobra krv neocko anych

pribinak
6. jan 2022

@jamidea WTF???

olinaaaa
autor
6. jan 2022

@pribinak ??????