Po koľkých dňoch meškania menzesu ste išli k lekárovi?
Koľko dni ste čakali kým ste šli k dr (test ukazuje 1ciarku)
Ahoj mne ked meskal 4 dni uz bola slaba druha ciarka...este pockaj naj ideal je dva tyzdne..aby si nebola smutna ked bude jedna bo o dva uz mozu byt dve 😉
Mne meskal jeden den a uz som mala dve ciarky,ale ja mam pravidelny menzes a bola som tehu uz cca dva tyzdne☺
@alexandra206 test s ,,jednou čiarkou,, je negativny...takze predpokladajme ze tehotná nie si. Nepíšeš kolko mas rokov, či je cyklus pravidelny atd...takže ,,varme z vody,,. Tehotna nie si, nakolko test je je negativny...
@sardinka336 ale ja neriesim ci som tehotna alebo nie ale kolko cakat kym pojdem k dr
@ludkka0407
@mimiqa ja mam 3 deti a vzdy po prvon ci druhom dni meskania mala konajnice na teste mam aj 1 potrat za sebou 4m do zadu
@alexandra206 ach jo...ja som par dni po potrate....☹..no idem dalej kedze mozem ze o mesiac ...tak uvidim
@alexandra206 a načo potrebuješ ist teda k doktorke? Nechapem, sorry....ked nie si tehotna a nemas ziadny iny problém...
@alexandra206 pokial si po potrate,kludne cakaj este par dni,nemusi menzes byt pravidelny.max tyzden by som cakala a ked nic,tak k lekarke na vyvolavacku a samoska pred tym test,ci nahodou predsa len nie si tehu☺

Ja ak si dobre pamätám, bolo to asi 20 dní, no mne sa už potom objavil taký slabý dúšik. Ono to všetko záleží aj od toho ako sa cítiš a aký mávaš cyklus. Ak ti chodí menzes pravidelne, tak by som asi už po nejakom týždni zašla pre istotu k lekárovi