Po operácii hrubého čreva
Ahojte všetci. Prosím Vás nájde sa tu niekto po operácii hrubého čreva? Moja stará mama je týždeň a pol po operácii a stav sa vôbec nezlepsuje. Odmieta jest, zje tak 3,4 lyžice a chce len spať alebo ležať. Je takyto stav po operácii normalny?
@oktoberka naša starká ma 69 rokov a máš pravdu psychicky je úplné mimo. Ale ďakujem za odpoveď. Želám všetko dobré 🧡
Dobrý deň prosím vás ako sa darí vašej starkej po operácii? Moja mamina je tiež po takej istej operácii čreva. Chcela by som vedieť akú stravu jedáva. Ďakujem 😊
@andreadusko Dobrý večer. Žiaľ týždeň po operácii odišla... Treba nasadiť šetriaciu dietu, nám dala rozpis gastro lekárka.
Držím palce a veľa síl.
Tak to mi je ľúto, prepáčte 😔 aj tak vám ďakujem za odpoveď a prajem všetko dobré 😊
@andreadusko ahoj mne dr vravel, ze ziadne jadierka...maliny, hrozno a tak. Drzim mamine palce, som 3 roky po takejto operacii.
Dobrý večer to mi je ľúto a to boli nejaké komplikácie po operácii ci rakovina, keď tak rýchlo odišla,ďakujem čaká ma v stredu operácia tak sa preto pýtam

Nejde skôr o psychicky problém?nevzdala to?
Týždeň po tak vážnej operácii je ešte krátka doba.
Mamka mala viackrát operované hrubé črevo,ale snažila sa vždy čím skôr zosilniet-kvoli nám,ale čím starší človek,tým dlhšia rekonvalescencia.