Pocit horúčky bez zvýšenej teploty
Cela horim, ale teplotu mam 36,6. Z coho to moze byt? Z virozy? Aj hlava ma boli.. ach..
@anonym_autor veď keď máš také príznaky, tak si daj teplý čaj a choď si pospať, keď to neprejde urobí si 1 hot drink (coldrex, Paralen) a uvidíš, či dalej. Ten hot drink, kto ho znáša, vie dobre uľaviť od takých príznakov ako pises
@anonym_autor Taká technická otázka: Nemôže byť baterka v teplomeri slabá?
Vnútorná teplota - mávam veľmi často , vnútorný pocit horúčavosti a teplomer neukáže viac ako 37 st. Paralen, Mig400, alebo horúci nápoj , ako sa píše vyššie . Ak sa Ti dá pospi si . Mne sa potom vždy vyhodí herpes .
@anonym_autor Taká technická otázka: Nemôže byť baterka v teplomeri slabá?
@anonym_9f2eed mam ortutovy. 36,6.😁
Vnútorná teplota - mávam veľmi často , vnútorný pocit horúčavosti a teplomer neukáže viac ako 37 st. Paralen, Mig400, alebo horúci nápoj , ako sa píše vyššie . Ak sa Ti dá pospi si . Mne sa potom vždy vyhodí herpes .
@lenka7477 lezim 3.den... 😕
keby si mala teplotu - horúčku, tak máš najskôr zimnicu.
@anonym_efe419 a z coho mozem cela horiet? 🙈
@anonym_9f2eed mam ortutovy. 36,6.😁
@anonym_autor Ortuťovy by mal merať dobre.
@anonym_efe419 a z coho mozem cela horiet? 🙈
@anonym_autor svalová horúčka ?? Doplň minerály a zvýš príjem tekutín..
Ja to mávam tiež ale ja to mám teraz z nosa, mám urazenú nosnú sliznicu, vtedy mám pocit že horím ale nemám vosc ako 37°
Ja som mala napr včera. Von ma ofuklo a v tvári som celý večer horela. Či ty máš skor pocit akoby vnutornej horučky?
@anonym_autor svalová horúčka ?? Doplň minerály a zvýš príjem tekutín..
@anonym_f8c4d2 nie..3dni lezim..
Ja to mávam tiež ale ja to mám teraz z nosa, mám urazenú nosnú sliznicu, vtedy mám pocit že horím ale nemám vosc ako 37°
@stellarstar aj na mna akoby isli dutiny..
Ja som mala napr včera. Von ma ofuklo a v tvári som celý večer horela. Či ty máš skor pocit akoby vnutornej horučky?
@anonym_461168 ano.vnutorne horim..
@anonym_461168 ano.vnutorne horim..
@anonym_autor A neprekonala si nejake stresove obdobie? Lebo to ti moze kludne spustit takyto stav, z vycerpania. Obcasne raz za nejaky dlhy cas som to mala. Ked som uz bola dost vycerpana, tak tiez som mala tento pocit.
Ahoj, ja to mávam bežne, že mám pocit, ako keď mám horúčku, ale teplomer ukáže max 37,2. Ale pritom som malátna, točí sa mi hlava, bolia ma všetky kĺby...dávam si normálne napr. Paralen ako pri horúčke.
Ja to mavam,ked mam velky stres. Napr.velmi narocny den v praci a ked pridem domov a ukludnim sa, tak horim vnutri,ale horucku nemam.
@anonym_f8c4d2 nie..3dni lezim..
@anonym_autor čo nie?! Svalová horúčka z prechladnutia, vyčerpania, alebo vírusu oslabí imunitu a môže trvať pár dní bez zvýšenej teploty.. Základy slušnosti, čarovné slovíčka nepoznáme.. pozdraviť, poprosiť, alebo poďakovať za radu..?

keby si mala teplotu - horúčku, tak máš najskôr zimnicu.