icon

Pocit škrtenia: Možné príčiny a riešenia?

andrea_heh
21. apr 2024

Ahojte , idem sa vám vyrozprávať , či nemáte niektorá to isté . Už asi týždeň pociťujem tlak na krku akoby ma niekto škrtil . Bola som u dr vzal mi krv , všetko mám ukážkové . Poslal ma na ekg , všetko v norme . Bolí ma dosť medzi lopatkami tak mi povedal že pravdepodobne to bude z pohybového aparátu a teda blokáda hrudnej chrbtice . Dal mi lieky na uvoľnenie svalstva . Už som objednaná na fyzio . Ale predvčerom si tak tlačilo na krk a mala som ho celý červený akoby pripuchnutý. Šla na som na pohotovosť kde mi pichli dithiaden aj do žili aj do slabiny. Na druhý deň ráno zas ten tlak . Nikde inde na tele nemám žiadne iné príznaky alergie . Vnutri hrdlo ma absolutne nebolí , prehltam v pohode len mám proste pocit akoby ma nonstop niekto držal pod krkom , akoby som mala 50 kilový podbradok ,l.Samozrejme idem aj na alergo aj ďalej po lekároch ale chcem sa spýtať či ste nemala niektorá niečo podobné z chrbtice , z alergie , z hoci čoho. Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2
miska09876
6. máj 2025
@zsuzsazsuzsa

@miska09876 ako ste dopadli prosím?

@zsuzsazsuzsa zatial nijak. Cakam na vysledky u endokrinologa 14.5. Tam idem. Poslali ma EMG vysetrenie. Len to dlho trva.

miska09876
15. máj 2025
@zsuzsazsuzsa

@miska09876 ako ste dopadli prosím?

@zsuzsazsuzsa zistili mi stitnu zlazu. Nasadili liecbu. Tak som zvedava ci ten pocit zvierania krku prestane

zsuzsazsuzsa
23. máj 2025
@miska09876

@zsuzsazsuzsa zistili mi stitnu zlazu. Nasadili liecbu. Tak som zvedava ci ten pocit zvierania krku prestane

@miska09876 aj vam brali najskôr krv na hormóny štítnej žľazy?

zsuzsazsuzsa
28. aug 2025
@miska09876

@miska09876 ja mam presne to isté, na sone som bola 2 krát a ze štítna žľaza je v dobrej veľkosti...asi si zaplatím ako samoplatca obšírnejsie vyšetrenie krvi na štítnu,lebo toto je otras....pomohli vám lieky?

Strana
z2